Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Melo sahada iyidir, istikrarlıdır orası ayrı bi tartışma konusu ama adamda futbol disiplini yok.Sırf bu yüzden ben pek kalması taraftarı değilim.Türk taraftarları etkilemek kolay, maçta iki el kol yapıp rakip topçuyu biraz tahrik ettinmi taraftar seni bağrına basıyo zaten.

Geçen senede kan kusturdu zaten, ne kadar topu Juventus'a atsalarda Melo'nunda ücretinden kuruş indirmediği gerçek ve son açıklamalarına baktığınızda yine aynı kafada olduğunu anlayabilirsiniz.Kısaca klasik para peşinde koşan yabancı futbolcu tiplemesi.

Ama Melo'nun çok çok iyi oynadığı maçlarıda sayabilirim, çok çok kötü oynadıklarınıda.Önemli olan bunların biririne oranı.Bence köü ve orta düzey oynadığı maçlar daha fazla.Ligin ilk yarısının sonuna doğru "Yekta oynasın, en azından Türk, çokta sırıtmıyor" tartışmalarının olduğunu bile hatırlıyorum.

Bana kalırsa yerine alacağımız herhangi bir oyuncuyu denemeye değecek düzeyde.Artık Josuha'mı dersiniz, Kondogbia'mı dersiniz , İnler'mi dersiniz...

BLM4BPDCYAAE7NG.jpg:large

Nuri'yi bekliyorum ben. Yeni Ayran Nuri.

Melo sahada iyidir, istikrarlıdır orası ayrı bi tartışma konusu ama adamda futbol disiplini yok.Sırf bu yüzden ben pek kalması taraftarı değilim.Türk taraftarları etkilemek kolay, maçta iki el kol yapıp rakip topçuyu biraz tahrik ettinmi taraftar seni bağrına basıyo zaten.

Geçen senede kan kusturdu zaten, ne kadar topu Juventus'a atsalarda Melo'nunda ücretinden kuruş indirmediği gerçek ve son açıklamalarına baktığınızda yine aynı kafada olduğunu anlayabilirsiniz.Kısaca klasik para peşinde koşan yabancı futbolcu tiplemesi.

Ama Melo'nun çok çok iyi oynadığı maçlarıda sayabilirim, çok çok kötü oynadıklarınıda.Önemli olan bunların biririne oranı.Bence köü ve orta düzey oynadığı maçlar daha fazla.Ligin ilk yarısının sonuna doğru "Yekta oynasın, en azından Türk, çokta sırıtmıyor" tartışmalarının olduğunu bile hatırlıyorum.

Bana kalırsa yerine alacağımız herhangi bir oyuncuyu denemeye değecek düzeyde.Artık Josuha'mı dersiniz, Kondogbia'mı dersiniz , İnler'mi dersiniz...

+1905

Ben biktim Melo'yu savunmaktan..

Gitsin.. Sezon ortasi görürüz ondan sonra..

Yonetim 6 ya Alperi.. 5 e Meloyu alip..

Selcuk-Melo-Alper orta sahasini yapmaliydi..

Melo alinmayacak, 11-12 milyona Inler denen adam alinacak.

Tek oyuncuya verecegiz bu meblayi..

iste bunu bizim yönetim ve burada bir cok arkadas anlamak ISTEMIYOREEE

ideal orta saha selcuk-melo-alper idi

ha senin nuri, inler vs. alacak gücün varsa, o zaman alper den vazgecersin

Melo'nun yerine yabancı alacağımızı sanmıyorum. Muhtemelen şu an Gökhan İnler'i zorluyoruz. Alabilirsek Melo'dan vazgeçeceğiz. Alamazsak o seviyede başka yerli olmadığı için Melo'yu alacağız.

Benim anlamadigim Unal Baskan demisti .. Daha oyle bir kanun girmedi yada bir yerde yazili degil diye sadece Y.Demirorenin dusuncesi .. Yabanci sayisini 2014/2015 sezonda dusurmeyi ..

daha kagit uzeri yazilan cizilan sabitlesen birsey yok .. Sadece medya Galatasaray zorluk cekecek diye agliyor halbise herkez o sorunun icine girecek ?

yabancı sınırlaması yüzünden zorunlu ve adı geçenlerler ilgili bir kadro

-----------Onur-----------

eboue-semih-chedjou-carlinhos

nani----inler---selçuk---arda

---------snijder----------

---------drogba----------

Ya arkadas gec yaz bende melonun gelmesini istiyordum ama bu sene istemiyorum cunku adam bu sene 7-8 maci ciddiye alip oynamis oda bu sene takimda kalmak icin ,onun yerine isini ciddiye alacak biri gelsin bence kimse takimdan onemli degildir ayrica fatih hocaninda bu sene gecen seneki gibi istedigini dusunmuyorum. Melo fanlarida gozlerini acip gercegi gormeai gerekir artik

Kritik cevap bu. Yabancı!!! ha bir de oaya yabancı demek sol veya sağ beke yerli demek.

Sorunda orada zaten Musleradan 20-25 milyon arası bir teklif gelmedikçe vazgeçmeyiz. Ben buraya Onur yazanlarla hep kavga ettim Muslera şuan potansiyel yaş olarak en elit kalecilerden biri.

2. si defansif ön libero orta saha bölgesi günümüz futbolunda çok kritik bir bölge oldu. Özellikle Melo ilk sezonunda çok çok iyi oynadı ama Melo'da alternatifsiz mesela Şampiyonlar ligi dönüşünde onu yedekleyecek oyuncu yok. Birde geçen sezon ki gibi şimdide yaşıyoruz Melo'nun da garip açıklamalar yapığı bir transfer süreci. Ya şöyle Melo gerçekkten bir dinamik saha için seyirci için öyle oldu yani geçen sezon çok fazla uzadı mesele şimdi de uzayacağa benziyor bir şekilde bir mevkiyi boşaltacağız orası kale mi olur yoksa Melo mu olacak ileride göreceğiz ama Gökhan İnler gayet iyi ve istikrarlı bir oyuncudur İtalya ligi gibi bir ligde hele kolay değil fiziki açıdan da iyi olmanız gerekiyor. Şu mevcut durumda Melo gözden çıkarılmış gibi görünüyor ve yönetim bazında özellikle Ünal Aysal pek sıcak bakmıyor. Biz taraftarlar duygusal yönünden çok bakıyoruz yani geçen sezon cidden son 2 ay vitesi yükseltebildi ama sezon başı kampa katılmış bir Melo muhteşem olur. Açıkcası kafalar karışmış durumda yabancı sınırı ne olacak belli değil çok zorlu transfer dönemi yaşarız. Ama yaş olarakda ve ben beğendiğim için takımda Etienne Capoue'yi görmek isterim şahsen.

muslera

hamit semih chedjou yabancı transfer

melo

selçuk nuri

sneijder

burak drogba​

hem melo hem muslera olan 6 yabancılı kadro. 3 milyon euro alan hamit kulübede oturmayacağına göre en zayıf halka ebouenin yerine oynasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt