Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kafam allak bullak oldu..Kanat oyuncularıyla ilgileniyoruz ama elde Sneijder var... Hadi Sneijderi oynattın o zaman tek forvete döneceksin..Drogba-Burak var hangisi kesilecek... Bir de bunların üstüne saçma yabancı sınırlaması...Allah Fatih Hoca'nın yardımcısı olsun ... Bence öyle veya böyle Melo'nu

un yerine İnleri almalıyız.. Başka türlü kadro kurmak mümkün değil zaten...

burak sağda oynar arda (gelirse ) solda drogbadan ortadan yardırır

Nerden atmış peki, sadece "Burak Yılmaz" diye kayıtlı bi kişiyle geçen whatsapp diyalogu...

Hayatta ciddiye almam, Selçuk'unda bunu atıcak kadar saçma bi iş yapacağını sanmam.

Hadi attı diyelim, şimdiye bütün haber sayfalarında son dakika geçiyordu.Daha büyük kaynakmı olur ?

Başkan seçilirse gelecek yeni hocanın istemesi halinde Portekizli yıldızın dönebileceğini açıklayan Adalı, "Taraftar istedi, camia istedi biz de Quaresma'yı aldık. Yeni hocamız isterse yine alabiliriz. Herkes onu beğeniyor zaten. Quaresma ile 15 gündür ezeli rakiplerimizden biri konuşuyor, bunu biliyorum" diye konuştu.

Kocaman'ın istifa nedeniyle ilgili ntvspor'un hazırladığı haberde, Aziz'in Arda'yı ilk kez iknaya bu kadar yakın olduğu dönemde falan dedi, güldüm, kapadım tv'yi.

Arkadaşlar olayı tersten okuyalım. 6 yabancı bir şekilde kadroya konarak ilk 11 oluşturulur. Melo gider, İnler gelir veya Melo kalır Hakan oynar veya başka türlüsü olur ama ilk 11'den 10'üzerinde bir şekilde hemfikir oluruz.

Ancak;

Birisi bana bu takım maçı açamadığında veya tam tersi skoru kotmak istediğinde yedeklerden oyuna sokacak isimlerin kimler olacağını söyleyebilir mi? İlk 11'i yazmayın, sadece yedekleri yazmayı deneyin ve sonra bu konu üzerinde düşünün. Bence boş tartışmalar yapıyoruz. Bu yasak kaldığı sürece ne ligde tat veririz (Belki şampiyon oluruz ama) ne de CL'de hedeflediğimiz noktalara ulaşırız. Bu seneki gibi kura şansı gerekir.

Yabancı sınırı 6+4 filan değil. Bildiğiniz 6. DIşarda kalacak 4 oyuncu zaten ya kalitesizdir ya da zamanla formda düşerler. Bu işi çözmeden transfer de saçma. Lig biter bitmez Alper'i filan da bırakıp Kulüpler Birliği ve Federasyonu olağanüstü toplayarak bu sorunu çözmeliydik.

Kocaman'ın istifa nedeniyle ilgili ntvspor'un hazırladığı haberde, Aziz'in Arda'yı ilk kez iknaya bu kadar yakın olduğu dönemde falan dedi, güldüm, kapadım tv'yi.

Yav hehe.

Arda Turan: “1 saniye bile düşünmeden hayır yanıtını verip hemen reddettim çünkü 'Fenerbahçe'yi düşündü' bile demesinler istedim.”

Sa

Baskan bugün Ardayi aciklasa güzel olmaz mi?:rolleyes:

Yav hehe.

Arda Turan: “1 saniye bile düşünmeden hayır yanıtını verip hemen reddettim çünkü 'Fenerbahçe'yi düşündü' bile demesinler istedim.”

Arda böyle demiştir dememiştir onu bilmiyorum da, iknaya yakın olduğu kanısına nasıl vardılar ? Böyle kendilerinden emin bir haber yapıyorlar. Bu komik geliyor.

Arkadaşlar olayı tersten okuyalım. 6 yabancı bir şekilde kadroya konarak ilk 11 oluşturulur. Melo gider, İnler gelir veya Melo kalır Hakan oynar veya başka türlüsü olur ama ilk 11'den 10'üzerinde bir şekilde hemfikir oluruz.

Ancak;

Birisi bana bu takım maçı açamadığında veya tam tersi skoru kotmak istediğinde yedeklerden oyuna sokacak isimlerin kimler olacağını söyleyebilir mi? İlk 11'i yazmayın, sadece yedekleri yazmayı deneyin ve sonra bu konu üzerinde düşünün. Bence boş tartışmalar yapıyoruz. Bu yasak kaldığı sürece ne ligde tat veririz (Belki şampiyon oluruz ama) ne de CL'de hedeflediğimiz noktalara ulaşırız. Bu seneki gibi kura şansı gerekir.

Yabancı sınırı 6+4 filan değil. Bildiğiniz 6. DIşarda kalacak 4 oyuncu zaten ya kalitesizdir ya da zamanla formda düşerler. Bu işi çözmeden transfer de saçma. Lig biter bitmez Alper'i filan da bırakıp Kulüpler Birliği ve Federasyonu olağanüstü toplayarak bu sorunu çözmeliydik.

Haklısın gerçekten Lig'de şartlar eşit olcağı için illa şampiyonluk gelir orası ayrı ama CL'de başarı hayal olur ...

Gerizekalılık başka hiçbirşey değil, amaçları tam olarak ne gerçekten bilmiyorum ... Türk futbolcular gelişsin vs. hikaye, kendileri de inanmıyolardır bu söyledikleri saçmalığa ... Birileri para ve rant sağlıyo bu olaydan başka bir izahı olamaz ...

Aziz gibi dangalağın biride yıllarca söylediğinin tersini söylüyosa bir anda, bu kuralın neye ve kime hizmet ettiği açık ve nettir ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt