Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Trabzonda 90 öncesi stadda silah sıkma kültürü geri gelecekmiş :D

tamam gökmen oy vermiyormuş tühhhhh ünal başkan uyuyamaz artık hahahahahaha

:asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd:

Bu sefer kesin fenerlileri vururlar.

Çok isterim Töre'yi. Tamam hiç oynayamadı biraz da kafasız bir eleman gibi ama olsun :D Fizikli, hızlı, adam geçmeyi biliyor. Genç ve yerli. Kesinlikle denemeye değer diye düşünüyorum.

Tolunayda takımda kalırsa Hacıosla beraber Voltanı oluşturup psikopat ikiliyi tamamlarlar.

Yerli transferine ağırlık veren Galatasaray, Rusya'nın Rubin Kazan takımında forma giyen Gökhan Töre için harekete geçti!

Gelecek iki sezonda yabancı sayısının kademeli olarak azaltılması konusunda TFF'nin kararından geri adım atmaması, Galatasaray'ı yerli oyunculara yöneltti. Kadrosundaki yerli kalitesini artırmak isteyen sarı-kırmızılı takımda gündeme gelen isim ise Gökhan Töre.

Geçtiğimiz sezon Alman takımı Hamburg'dan Rusya'nın Rubin Kazan takımına transfer olan ancak burada forma şansı bulamayan Gökhan için Rus takımı ile temaslara başlandı. Gökhan'ın da Galatasaray'ın teklifine sıcak bakması ve Şampiyonlar Ligi'nde oynama şansı nedeniyle bu transferde eli güçlü olan sarı-kırmızlıllar, Kazan'a 3 milyon euroluk bir teklif yapmaya hazırlanıyor.

Gökhan'ı Beşiktaş'ın da kiralık olarak kadrosuna katmak istediği ancak seçim süreci nedeniyle bu teklifin rafa kaldırıldığı öğrenildi.

SONUNDA!

telegol acaip tırstı haaaaa resmen korktularrr kaya aslında biliyor mafya olduğunu ama söyleyemiyor

o degılde nasıl yalıyor spor kanlları adamı

ne var bu adamda saka bı yana

Çok isterim Töre'yi. Tamam hiç oynayamadı biraz da kafasız bir eleman gibi ama olsun :D Fizikli, hızlı, adam geçmeyi biliyor. Genç ve yerli. Kesinlikle denemeye değer diye düşünüyorum.

FORUMDA ÇOK KLASİK BİR DEĞERLENDİRME OLDU AMA

Kulübemde Emre Olacağına Töre olsun...

Gökhan Töre'nin futbol zekası pek yok ama denemeye kesinlikle değer,sonuçta yerli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt