Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Umut'u kaptırmak :o

Varsın kapsınlar aklıma bile gelmez.

Fb aciklama yapmadimi daha haciosmanoglunun söyledikleri icin :asd:

Bobo türk statüsündemiy di arkadaşlar ? umut gitse bile bobo daha avrupayi olmaz mı kulubemiz daha güçlü olur kanısındayım..

bobo'yla umut farklı tip forvetler.bobo umut kadar topun peşinden koşup pres yapamaz, bide kendi fikrimide katarsam avrupada oyun biraz hızlandığı takdirde bobo düşer oyundan.

bobo'yla umut farklı tip forvetler.bobo umut kadar topun peşinden koşup pres yapamaz, bide kendi fikrimide katarsam avrupada oyun biraz hızlandığı takdirde bobo düşer oyundan.

Haklıısn ama ben bitiricilik açısından kat kat iyi diye düşünmüştüm ki zaten türk olarak nobre ile karıştırdım üstad..hiç gerrk yok :)

umutla ilgili gündüz saatlerinde yazmıştım buraya.

bu kadar yabana bi atılcak forvet değil, hemde yabancı sınırı varken.

touluse kariyeri dısında her sezon 10+ gol ve 5+ asistle oynayan bir oyuncudan bahsediyoruz.

kapsınlar, aklıma bile gelmez falan bence biraz abartı.ki umutun yedek ciğeri varmış gibi koşmasıda cabası.

Ali Şen Galatasaray Şampiyonluk kutlamasında...

ali_sen.jpg

Ula Ünal Başkan yarın bu salak yabancı sınırlaması olayına sinirlense ve

Gökhan İnler-Nuri Şahin-Kerim Frei ve Gökhan Töre'yi alsa

sonra sabah olsa ben uyansam filan

Bu yabancı sınırı için bir şeyler yapmamız gerek yürüyelim mi ne yapacaksak yapalım adamlar yükselişimizi engelliyorlar göz göre göre..

Hacinin arkasi cok saglam,baksana s.cakiroglu en büyük destekcim ve gizli kahramanlar dedi.cakici falan da vardir :D:asd::asd:

Ulan ne biliyim endiselerim var, sanki ortalik karisacakmis gibi. Bakalim kim daha aday olacak..

Off be ne gerek vardi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt