Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Gökhan İnler sanırım Türkiye'ye farklı ya da daha açığı etnik sorunlar yüzünden gelmek istemiyor eğer böyle ise gelmemesi her iki taraf adına yararlı olur zaten onun dışında bir sorun varsa ben paranın halledebilececeğini düşünüyorum diğer tüm sorunları.

Sevilla'nın 1993 doğumlu yıldızı Geoffrey Kondogbia, Galatasaray'a teklif edildi.

M.City, Real Madrid, Barcelona gibi takımları peşinden koşturan Fransız oyuncunun haklarının yüzde 50'sini elinde bulunduran Doyen Spor Yatırımları'nın Türk Başkanı Timuçin Kaan, geçen hafta İstanbul'da başkan Ünal Aysal ile bir araya geldi. Enerji sektöründe de yatırımları olan Kaan'ın, Ünal Aysal'a yapılacak iş anlaşmaları karşılığında genç yıldızı Galatasaray'a hediye etmekten gurur duyacağını söylediği iddia edildi.

bu adam hakkında ne düşünüyosunuz realin listesinde de var

hahahhahahaha ben böyle saçma haber görmedim :D :D

eğer cidden bu tarz bi transer olursa çok bomba olur. :D

Real Madrid sitesinde defansif orta saha olarak kimi istersiniz diye anket yapmıştı, ilkay 1 bu karaoğlan 2'ydi.Bide bunu hediye edicekler he ? :b5:

Emre Çolak'a ödediğimiz bonservisten daha komik olmasın ama, buda ilginç olur :asd:

Arif Kızılyalın'ın dediği adam Frei olabilir nedeni ise.Tulun'un Lille'de Chedjou'ya imza attırması.

Lille'e en yakın gurbetçimiz ise Londra'daki Kerim Frei.Tamamen tahmin tabi ki bir uçakla her şey halledilir oldu mesafeler kısa artık.Frei forma sattıracak bir oyuncu mu bilemem.

JehUiAv.png

Tam da yeri...

Dünya devi topçuların istanbula transferinde sadece kulüp, futbol ve taraftar mı etkili olduğunu zannedenlerdensin...

Adamlar Tüm hayatını istanbula taşıyor...

Ve sen bunun konuşulmasına transfer dışı geyik olarak bakıyorsun... İyi ki bu fikirde olan yöneticilerimiz yok...

Aklınsıra Kamuoyumu yapmaya çalışıyosun..

Sen ne anlatıyon 2 saattir ya bi 100bin milyon dolar yazarsın, bi film önerirsin. Kimse izlemedi ya o filmi saolasın vallahi çok makbule geçti.

Saçmalama millet burada gidip film izleyerek hadi bak futbolcunun çok üzerine gittik, azıcık hoş görülü mü olalım diyecekler. Git muhabbet bölümüne yaz.

Nöbet buranın adı nöbet banane transfer görüşmesinin nasıl olduğundan. Transfer girişimi haberi var mı yok mu beni bu ilgilendirir. Tv8'de gol2 trt'de play-off kanald'de ben bilmem eşim bilir programları değil. Bilmem anladın mı.

Gökhan İnler sanırım Türkiye'ye farklı ya da daha açığı etnik sorunlar yüzünden gelmek istemiyor eğer böyle ise gelmemesi her iki taraf adına yararlı olur zaten onun dışında bir sorun varsa ben paranın halledebilececeğini düşünüyorum diğer tüm sorunları.

Gökhanın hiç bi etnik sorunu yok senin dediğin Eren Derdiyok...

Gökhanın amcasının kızı benim karşı komşun ister inanın ister inanmayın..Burda oturuyolaar Balıkesir / Akçay...aslen tekirdağlı Gökhan İnler..

Transfer duyumu veremememin neden ise görüşmüyolarmış sorduğumda aramız yok dediler...

Gökhan Inler Samsunlu :) Onda öyle bir durum yok. Öyle olsaydi zamaninda bütün Türk kulüplerini tek tek gezmezdi beni alin diye :)

alakası yok zamanında denenmeye gelmiş adam sadece para sıkıntıdır

hiç kusura bakma senede 1 milyon euro alıp doğru düzgün oynamayan adamı bırak eleştirmeyi , yerin dibine bile sokarım...

Tabiiki öyle adamın işi aldığı paranın karşılığında işini iyi yapıp iyi top oynamak...

Ama Onu zor durumdan kurtarıp top oynamaya sevketmek önce teknik direktörden ve taraftardan geçer. İyi oynamadığı için yuhalamak hangi topçuyu iyi oynatmış.. Ama TD. ün sorunlarını halletmesi ve tribün desteği onu oynatabilir.

Q7 olayı var önümüzde...sahip çıkılsaydı şimdi bjk CL bileti almıştı. Ve 30 M€ luk pastanın ortağı idi..

bütün kulüplerin başkanı f5 kongre üyesi olsun umrumda değil. biz bize yeteriz :ayatollah:

+1905

nasıl ki özel sektörde adamı 1 dkkada kapının önüne koyuverirler eften püften sebeplerle, burada da durumun az çok aynı olması lazım.. özel sektörde çalışan adamın özel hayatından yöneticisine ne.. performansın düştü mü 1 uyarır 2 uyarır olmadı mı hadi başka kapıya.. ki maddi olarak çalışanına ne verdiği belli , eğer kademe olarak yükseklerde değilsen..

adam gelecek milyon dolarlar kazanacak , üzerine barlardan çıkmayacak almeden aleme akacak.. öyle yağma yok , ah ben yönetici olacaktım ki.. :asd:

Oha herif isim vermeden direkt olarak sercan'dan bahsetti ya :lol: :lol:

umut ancak Galatasaray harekete geçmezse Fener'e gider aksi takdirde tercihi biz oluruz...

Sonuçta yerli iyi yedek forvet olur lig uzun maraton sakatlığı var formsuzluğu var tamam drogba efsane burak cok formda ama allah göstermesin kötü bişey olursa birine diye soramıyor değil insan

Arif Kızılyalın'ın dediği adam Frei olabilir nedeni ise.Tulun'un Lille'de Chedjou'ya imza attırması.

Lille'e en yakın gurbetçimiz ise Londra'daki Kerim Frei.Tamamen tahmin tabi ki bir uçakla her şey halledilir oldu mesafeler kısa artık.Frei forma sattıracak bir oyuncu mu bilemem.

JehUiAv.png

Yormayayim kendimi dedi Tulun yani :) Burnumun dibinde, gideyim bi imza attirayim bari dedi demek :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt