Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

umut bulut'un alınmaması bence büyük bi kayıp olur.2003-2004 sezonundan bu yana toulouse hariç süperlig'de hep 10 üstü gol atıp en kötü 5 asistle oynamış.Bence çok çok ideal.Hemde bu kontenjan sıkıntısında çok kaliteli yedek.Zaman zaman 11'de çıktığını varsayarsak, ALINMALI.

Re: Transfer Nöbeti

Sevilla'nın 1993 doğumlu yıldızı Geoffrey Kondogbia, Galatasaray'a teklif edildi.

M.City, Real Madrid, Barcelona gibi takımları peşinden koşturan Fransız oyuncunun haklarının yüzde 50'sini elinde bulunduran Doyen Spor Yatırımları'nın Türk Başkanı Timuçin Kaan, geçen hafta İstanbul'da başkan Ünal Aysal ile bir araya geldi. Enerji sektöründe de yatırımları olan Kaan'ın, Ünal Aysal'a yapılacak iş anlaşmaları karşılığında genç yıldızı Galatasaray'a hediye etmekten gurur duyacağını söylediği iddia edildi.

bu adam hakkında ne düşünüyosunuz realin listesinde de var

Çok etkili, teknik ve güçlü. Genç yaşına rağmen oldukça olgun bir yapısı var. Potansiyeli yüksek bir oyuncu. Bir kaç defa izledim ve çok dikkat çekici oynuyor.

umut bulut'un alınmaması bence büyük bi kayıp olur.2003-2004 sezonundan bu yana toulouse hariç süperlig'de hep 10 üstü gol atıp en kötü 5 asistle oynamış.Bence çok çok ideal.Hemde bu kontenjan sıkıntısında çok kaliteli yedek.Zaman zaman 11'de çıktığını varsayarsak, ALINMALI.

tam lafımın üzerine cevap gibi oldu :D

34cimbom34 ‏@34cimbom34 29 sn

umut galatasaraydan başka takımda forma giymez türkiyede

Gökhanın hiç bi etnik sorunu yok senin dediğin Eren Derdiyok...

Gökhanın amcasının kızı benim karşı komşun ister inanın ister inanmayın..Burda oturuyolaar Balıkesir / Akçay...aslen tekirdağlı Gökhan İnler..

Transfer duyumu veremememin neden ise görüşmüyolarmış sorduğumda aramız yok dediler...

Eren'i biliyorum açıkcası ben İnler'i de öyle sanıyordum hala emin değilim gerçi siz öyle diyorsanız öyledir diyeyimde babası İsviçreye sığınma hakkını bu tarz sorunlar yüzünden talep etmiş gibisinden haberler okumuştum ve bizim milli takımıda seçmemesini buna bağlamıştım açıkcası.

Arif Kızılyalın'ın dediği adam Frei olabilir nedeni ise.Tulun'un Lille'de Chedjou'ya imza attırması.

Lille'e en yakın gurbetçimiz ise Londra'daki Kerim Frei.Tamamen tahmin tabi ki bir uçakla her şey halledilir oldu mesafeler kısa artık.Frei forma sattıracak bir oyuncu mu bilemem.

JehUiAv.png

ilk defa bu kadar saçma bir teori gördüm:lol:

Eren'i biliyorum açıkcası ben Eren'i de öyle sanıyordum hala emin değilim gerçi siz öyle diyorsanız öyledir diyeyimde babası İsviçreye sığınma hakkını bu tarz sorunlar yüzünden talep etmiş gibisinden haberler okumuştum ve bizim milli takımıda seçmemesini buna bağlamıştım açıkcası.

kesinlikle yanlış duymuşssunuz Gökhanın babası rahmetli olmuş çok önce...amcasını ve amcasnın kızını tanıyorum bire bir bildiğin Tekirdağlılar... fakat gökhan inlerle görüşmüyorlar nedenini bilmiyorum...

Gökhan İnler sanırım Türkiye'ye farklı ya da daha açığı etnik sorunlar yüzünden gelmek istemiyor eğer böyle ise gelmemesi her iki taraf adına yararlı olur zaten onun dışında bir sorun varsa ben paranın halledebilececeğini düşünüyorum diğer tüm sorunları.

eren derdiyok la karistirdin renkdas

Sen ne anlatıyon 2 saattir ya bi 100bin milyon dolar yazarsın, bi film önerirsin. Kimse izlemedi ya o filmi saolasın vallahi çok makbule geçti.

Saçmalama millet burada gidip film izleyerek hadi bak futbolcunun çok üzerine gittik, azıcık hoş görülü mü olalım diyecekler. Git muhabbet bölümüne yaz.

Nöbet buranın adı nöbet banane transfer görüşmesinin nasıl olduğundan. Transfer girişimi haberi var mı yok mu beni bu ilgilendirir. Tv8'de gol2 trt'de play-off kanald'de ben bilmem eşim bilir programları değil. Bilmem anladın mı.

Bu mesaja LIKE verdim.:cool:

Ama beğendiğim için değiil, TRT de Play-Off finalini kaçırmaktan kurtardığın içindi..:ayatollah:

Sağol.. Ama mesaj içeriğine katılmıyorum...:D KİB..

Arif Kızılyalın'ın dediği adam Frei olabilir nedeni ise.Tulun'un Lille'de Chedjou'ya imza attırması.

Lille'e en yakın gurbetçimiz ise Londra'daki Kerim Frei.Tamamen tahmin tabi ki bir uçakla her şey halledilir oldu mesafeler kısa artık.Frei forma sattıracak bir oyuncu mu bilemem.

JehUiAv.png

Kardeş bi an imzalar hala sıcak fazla uzağa gitmiş olamaz diyeceksin zannettim :asd:

Umut Bulut her takima fayda saglar. Zaten o 12-13 golü ilk yarida atti Umut. Sonra dogru dürüst oynamadi zaten.

Diyorum ya, güclenecegim derken güc kaybetmemek önemli olan. Gercekten merak ediyorum ne yapacagimizi.

Icimde sikintilar var acikcasi yeni sezonla ilgili. Hayirlisi olsun.

kesinlikle yanlış duymuşssunuz Gökhanın babası rahmetli olmuş çok önce...amcasını ve amcasnın kızını tanıyorum bire bir bildiğin Tekirdağlılar... fakat gökhan inlerle görüşmüyorlar nedenini bilmiyorum...

Anladım, eyvallah o zaman. Bekleyip görmek lazım bence Seri A ilk 5 lig arasında son sırada yer alır ordan Türkiye'ye gelmek çok büyük bir kayıp olmayabilir ama oyuncunun kendi tercihi tabii..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt