Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Haciosmanoglu baskan olamaz,devlet buyukleri izin vermez.

semih haznedaroğlu denen satılmış adamın söylediklerini duyunca ünal babaya hak verdim nasıl katlanmış o ve ona benzeyen bazı yöneticilere

Yanlız yanlış izlemişsin. Başkan'ı savunup, karşısına çıkmaya çalışacağını düşündü Adnan Öztürk'ü eleştirdi. Başkan'ı da onun gibilerin yanlış yönlendirdiğini söyledi.

Arkadaşlar saat 22:00 'de lille - st etienne maçi var. Kim yenerse uefaya katilicak chedjou'nun son maçi.

Tonyali cok yakin bir arkadasim var, o da anlatirdi böyle seyler. Bu Haci...´lar cok sizde sanirim :)

Haciosmanohlu, Hacisalihoglu vs :) Hepsi mafyaymis :) Sadri Sener de Tonyali´ymis

:D benim ailemde mafiaci yok ama :) isimiz olmaz..bizde daha cok ismede bakarak cididen hacilar cokdur yani :D

Haldun üstünel yönetime girecekmi kesin bir bilgi varmı arkadaşlar?

Yanlız yanlış izlemişsin. Başkan'ı savunup, karşısına çıkmaya çalışacağını düşündü Adnan Öztürk'ü eleştirdi. Başkan'ı da onun gibilerin yanlış yönlendirdiğini söyledi.

kardeş her yerde 3 temmuzda fb nin yanınada olmalıydık lafı manşet olmuş bizim ne işimiz olur şikecilerin yanında hele ki aziz yıldırım gibi hayatını GALATASARAY düşmanlığına harcamış bir adamın yanında bence çok yanlış konuşmuş zaten ünal aysal onu okul arkadaşı olduğu için hatırdan aldı yönetime

Galatasaray SK (Turkey) Football Formation

722079_Galatasaray_SK.jpg

Muslera'ya üzülsem de aklıma başka türlüsü gelmiyor.. bu 6 yabancı işi çok canımızı sıkacak...

ya nani yerine hamiti koyup kaleye muslerayı koyacaksın ya da onuru mecbur alacaksın....

Haciosmanoglu baskan olamaz,devlet buyukleri izin vermez.

Bence Hacıosmanoglu seçildi Çünkü 8. sandıkla Hacıosmanoğlu oyları çok fazla özellikle 9. ve 14. sandıklar en çok oy kullanılan sandıklar ve hepsini Hacıosmanoğlu kazanır. Usta yeterince fark açamadı

Konya zupordodozuparlıga cıktı,Konyalı dostlara hayırlı olsun

Tarihi büyüttüm kardeş. 2 sene öncesinden bir twit :)

Galatasaray SK (Turkey) Football Formation

722079_Galatasaray_SK.jpg

Muslera'ya üzülsem de aklıma başka türlüsü gelmiyor.. bu 6 yabancı işi çok canımızı sıkacak...

ya nani yerine hamiti koyup kaleye muslerayı koyacaksın ya da onuru mecbur alacaksın....

sen şu dizilişte sneijder'i erittin renktaş :D

ayrıca zaten yabancı saçmalığıyla uğraşırken tosic'i alacağımıza daha iyi yabancı alırız.

inler'ede ihtimal vermiyorum ben zaten.adamın gönlü yok bikere.

olursa nani çok hayırlı bi iş olur ama:yenieek:

Tribun Dergi@tribundergi 30 Mayıs 11 Selcuk İnan: "Bazen para pul işleri bir kenarda kalır. Başka sevdalar vardır. Ben kendimi bildim bileli Galatasarayliyim"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt