Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Gökhan Inler ile ciddi ciddi ilgilenmemiz lazim, Alper'i anladik tamam Fener'in elinde patlayabilir ama Gökhan Inler bu Seref Yoksun'larin Forma'sini giyerse aglarim:mad:

Olm Lille ataktayken bile Chedjou'ya dönün. İzleyelim. :yenieek:

Baris Cenk Akkaya ‏@bariscenkakkaya Geschützter Account 4m

Chedjou dan sonra nani de yolda arkadaşlar yanlız takımdan sürpriz bir isim gidecek gibi

Unal aysal vizyonumuzu degistirdi fakat secim kararını yanlis buluyorum ben .hemen üstüme gelmeyin ama degisiklikler icin bir sene beklemeliydi .yonetkmdeki etkili isimler hep kuskun. Hadi adnan Öztürku biliyoruz baskanlik hirsi .surekli sert cikislari var ama ben ali durust .abdurrahim albayrak gibi isimlerin kusturulmesini anlamiyorum .bugun faruk surende secim karari kotu dedi .umarim unal aysal ne yaptigini biliyordur .cunku arkasinda ali durust abdurrahim albayrak adnan oturk faruk suren gibi isimler olmadan o secim kolay kolay kazanilmaz

Benimle haklı olarak alay eden kişiler görüyorum, haklı da olabilirler ama hoş değil.

Kulağım delik demiştim; https://m1305.hizliresim.com/19/u/nhpw5.jpg

Ve evet şimdi de Albayrak yeni yönetimde de olacak diyorum, bu sefer yanılabilirim belki, kaynak farklı. Neyse zaman gösterir haklıyı, haksızı.

Adnan Öztürk te bana göre başkan olacak potansiyetl yok bizim gözümüze hoş gelmesinin sebebi fenere falan sürekli sallaması. Sürekli ortamı geriyor çok sert söylemlerde bulunuyor bize daha efendi başkan gerekiyor Ünal Aysal iyidir yani Adnan Öztürk başkan olursa futbolda kavganın önü kesilemez.

Yöntemi de yanlış.

neymiş fatih Terim'in üstüne bir ceo gelecekmiş. Bütün kontrol onda olacakmış. Fatih Terim'in muhattabı o olacakmış. İngiliz kulüplerindeki sistem kurulacakmış.

Fatih Terim zaten Galatasaray'ın Ferguson'u. Manuyu Ferguson, Arsenal'i Wenger yönetiyor. Bunların üstünde adam yok. Ferguson'a, Wenger'e senin bütçen bu diyorlar adamlar o bütçe dahilinde istediklerini satıp istediklerini transfer ediyor.

Bizim yöneticilerin çoğunda Fatih Terim kompleksi var.

Yöneticiler gitsin saha dışında yapılması gereneknleri yapsınlar.. forma satışları nasıl artar, GS Tv nasıl güçlenir vb işlerle uğraşsınlar.

beyler selam şunu unutmayın Ribery i bulup getiren Adnan Öztürk'tür kendisi dünyanın en büyük firmalarından birinin CEO sudur iyi yöneticidir ve antifenerlidir tabi ki Ünal Başkan devam etse iyi olur ama Öztürk başkan aday olur da seçilirse bu güç kaybı anlamına gelmez hatta tam tersi güç kazanımı bile olabilir ayrıca Fatih Hoca ile de araları süperdir
Adnan Öztürk te bana göre başkan olacak potansiyetl yok bizim gözümüze hoş gelmesinin sebebi fenere falan sürekli sallaması. Sürekli ortamı geriyor çok sert söylemlerde bulunuyor bize daha efendi başkan gerekiyor Ünal Aysal iyidir yani Adnan Öztürk başkan olursa futbolda kavganın önü kesilemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt