Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Oha adnan ozturk fena aciklamalar yapmis. Unal aysal ile birlikte calismam mumkun degildir. Ne gerek var yahu konusmayin su baykuslara!!

telegol

abi ne olursa olsun sporcu adam cıkacak para kazandıgı yerde elinden geleni yapacak.. ne demek aklından silmiş lille i vs.. seneyede atıyorum real madrid le anlasırsa son 3-4 maç kafasından bizi silip puanda kaybettirebilir bu adam :/ bunu anlamıyorum işte abi prof. futbolcu isen cıkacaksın elinden geleni yapacaksın

burdakilarin lafiyla adami hayin yaptin be ;)

beyler chedjou bu ligde gözü kapalı oynar bu kadar netim bu konuda.. adam sakatlıktan yeni çıktı ; dolayısıyla fiziken düştü 2. yarı.. ilk yarı hem müdaheleleriyle hem top tekniğiyle scott pirinin elinde hangi seviyeye ulaşabileceğini gösterdi bana.. şu maçı izleyip canınızı boşa sıkmayın, tank lakabını boşuna almadığını göreceğimize eminim kısa zaman sonra..

alpere 2m€ ha ne yapmışta alıyor o parayı be yıllık 4 trilyon günlük kaç para kazanıyor bu velet

futbolcu olmak varmış be

Erman Torooglu: Galatasaray Kameranlu Santroforu aldi :SS:

bu kalou da bizim pino gibi kaleyi gördügü her yerde vuruyor. tutarsa bari kaleyi ya :D

Beyaz TV bildigin aptallar toplulugu. Fenerbahce'nin yabanci sinirlamasi konusunda aciklamasini yanlis anlamislar. Fenerbahce düsmesini istemiyormus diyorlar..

Chedjou bir fransiz lyon takimini tutan birisine sordum. canavar gibi super oyuncu diye tarif etti :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt