Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Maçı izliyemiyorum.Bazıları olumsuz yorumlamış, bazıları 1 maçla değerkindirilmez demiş.

1 maçla adam değerlendirilmez evet ama bazı bilgiler elde edebilir.Örneğin adam ağırsa her maç ağırdır değişmez.Zaman zaman top kaybı olabilir ama ayağının temiz olup olmadığı da aşağı yukarı anlaşılabilir.

levandowski son derece kötü bi forvet, dünkü maçta dante adım attırmadı, bi şut çekti topu topu. böyle bi forvet öyle bi maça nasıl çıktı anlamış değilim. hız yok, teknik yok, ...

senin mantığınla bu mantık aynı işte. tek maçla adam değerlendiren futbol konuşmasın gidip güreş izlesin.:mad::mad:

tumblr_maad93unUt1r7ojlco1_500.jpg

levandowski son derece kötü bi forvet, dünkü maçta dante adım attırmadı, bi şut çekti topu topu. böyle bi forvet öyle bi maça nasıl çıktı anlamış değilim. hız yok, teknik yok, ...

senin mantığınla bu mantık aynı işte. tek maçla adam değerlendiren futbol konuşmasın gidip güreş izlesin.:mad::mad:

iyiki sonuna kadar okudum, yoksa farklı davranacaktım :lol:

O Chedjou cok klas. Gerekirse bakin nasil 2 adami düsürdü. Cok klas.

bizim taraftarımız işte böyledir, chedjou fenere gitse bu maçtaki oyunundan sonra dünyanın en iyi defansını şikecilere kaptırdık derler, biz alsak aynı performansa bu adam iş yapmaz derler. sizin futbol bilginizi seveyim ben. kendi takımı için bu kadar olumsuz düşünen taraftar grubu dünya üzerinde bulunmaz herhalde. aferin böyle devam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt