Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ünal Aysal'ın bu kulüpte yeniden başkan olması şartoğlu şart biz pek konuşmadık bu süreci ama içten dıştan dikkat edelim aman diyorum.

helal olsun erman ve gargamele şu gökmen ayısını artık emekli etseler ya

Ünal Aysal'ın bu kulüpte yeniden başkan olması şartoğlu şart biz pek konuşmadık bu süreci ama içten dıştan dikkat edelim aman diyorum.

Ya ne kadar karmaşık bir kulübüz içsel hesaplaşmalar ,çıkarlar birde süper başarılı giderken Adnan Öztürk'ten hiç beklemezdim şu hareketi yaptığı resmen ayıp.

Herhalde Fener sitesi ilgilenmiyor açıklaması yaptıktan sonra bizimkiler cecu yu açıklayacak.

Ben Onur'un iyi ama Muslera'nın 2 gömlek altında olduğunu düşünüyorum. Arada ciddi kalite farkı var bana göre.

Bana katılan olurmu bilmiyorum fakat ben bu görüşe katılmıyorum. Muslera şuan buradaysa bence bu buyuk oranda Taffarel sayesındedır. Çünkü bize geldıgınde hiç bu kadar ıyı ve gozde bır kalecı degıldı hatta mılletın cogu burun kıvırıyordu ruffıer ler falan havada ucusuyordu. O zaman sorsalar onur mu muslera mı dıye cogu Onur derdı. Ben Onur gelirse eger ıyı bır defans ve Tafarel elınde Muslera dan cok da asagı brı kalecı olmayacagını dusunuyorum

Transfer Nöbeti

Ya ne kadar karmaşık bir kulübüz içsel hesaplaşmalar ,çıkarlar birde süper başarılı giderken Adnan Öztürk'ten hiç beklemezdim şu hareketi yaptığı resmen ayıp.

Muhtemelen baska hesaplari vardi, simdi 3 sene daha baskan olma ihtimali yok.

biraz gülelim :

BLGPkD2CMAASkp4.jpg:large

Şu Haznedaroğlunun açıklamalarına ne demeli.Bu adamın yönetimde olması bile fiyasko.

Başkanından yöneticisine birisi şu Galatasaraya taraftar kadar değer veriyorsa adam değilim.

nani ve jem ve rieaa ikna edilir mathei biticekmiş 1 hafaya

Muhtemelen baska hesaplari vardi, simdi 3 sene daha baskan olma ihtimali yok.

Hayır olursunda biraz beklesen Ünal Aysal zaten 72 yaşında max 6 sene yapardı başkanlığı bu hareketi hiç şık değil halbuki ben Ünal Aysaldan sonra o başkan olur diye düşünüyordum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt