Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

kaya çılıngiroğlu nun dediği çok hoşuma gitti ünal aysal fb yi batırır dedi

HACIOSMANOGLU Trabzonda baskan oldu HAYIRLI OLSUN İLK İCRAATİ inşallah federasyonu istifa zorlamak olacak kendisi öyle diyordu saldır aslan beee inşallah bizimkilerde destek verir bizim başkan bıraksın artık şu kibarlığı bizim ülkede bunlardan anlamıyorlar bastıracan zaten onun rakibi muharrem usta karaktersizi fenev kongre üyesiymiş eskiden nasıl oluyor anlamadım birde iyi oy aldı ALLAHTAN HACIOSMANoglu secildi belki yeni fedarasyon gelir yabancı hakkını rahatlatır en azından serbest bırakmasada

Trabzonda baktı olmuyor yumuşaklardan sıkıldı mafyayı başkan yaptı

hakan nerde başkan adaya olmayacak ,ali dürüst adaya olacak dıye bıseyler zırvalıyordu

sımdı dınledımı bakalım gerceklerı

Ya ne kadar karmaşık bir kulübüz içsel hesaplaşmalar ,çıkarlar birde süper başarılı giderken Adnan Öztürk'ten hiç beklemezdim şu hareketi yaptığı resmen ayıp.

Ben bekliyordum açıkcası taraftar gibi hareket edip puan topladı biraz ama bu laflar onun sonu olur Galatasaray'ın sahibi taraftardır 2 senelik bu havadan sonra kimseye yedirmezler takımı Ünal Aysal alır yürür zaten iyi bir yapılanma var şuan devam etmeli.

Bana katılan olurmu bilmiyorum fakat ben bu görüşe katılmıyorum. Muslera şuan buradaysa bence bu buyuk oranda Taffarel sayesındedır. Çünkü bize geldıgınde hiç bu kadar ıyı ve gozde bır kalecı degıldı hatta mılletın cogu burun kıvırıyordu ruffıer ler falan havada ucusuyordu. O zaman sorsalar onur mu muslera mı dıye cogu Onur derdı. Ben Onur gelirse eger ıyı bır defans ve Tafarel elınde Muslera dan cok da asagı brı kalecı olmayacagını dusunuyorum

Musleranın sorunu yan toplarda ve gereksiz çıkışlar falan yapıyordu ya da garip goller yiyrodu Laziodada refklesleri mükemmele yakındı Tafi yan top zaafiyetini falan çözdü topu oyuna sokmasında yardımıcı oldu tabiki geliştirmiştri kendini ama Muslera bize gelmeden potansiyel olarakta Onur'dan her zaman büyüktü.

trabzonla hemen iyi ilişkiler kuralım

acilen fax çekelim :asd:

Transfer Nöbeti

Hayır olursunda biraz beklesen Ünal Aysal zaten 72 yaşında max 6 sene yapardı başkanlığı bu hareketi hiç şık değil halbuki ben Ünal Aysaldan sonra o başkan olur diye düşünüyordum.

Valla ne olursa olsun, ayni yonetimde olup da birbirini elestiren insanlari tasvip etmiyorum. Katilmadigi birsey vardiysa istifa etmeliydi bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt