Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

frei da töre de gelebilir mevcut bazı oyunculardan çok daha iyi oldukları kesin eldekileride çıkartmak lazım bu yaz artık 4 5 oyuncu alırsak kadro 37 38 kişi olacak:))

Şeref de bu mınvalde acıklamalar yaptı. 3-4 11 e 2-3 te genc takvıyesı seklınde. bakıp gorecegız eldekiler de hayli can sıkıyor. Sercan-Yıgıt ozellıkle hıc bır beklentım kalmadı

Hacıosmanoğlunun videolarını izledim Reha Muhtarın programında..

Adam bildiğin Aziz yıldırımın Trabzon şubesi baya eğlenceli olacak kapışmaları :D

nani sırf taraftarın heyecanını yüksek tutmak için yapılan bı hamle

kesınlıkle alınmayacak

simdi deselerki bıde solbek alacağız deseler,ne buranın nede taraftarın tadı kalır

Ahmet = Aziz

Bizim Yabancılara taktı yine sanane ulan bizim yabancılar seni mi gerdi?

@haciosmanbaskan: konfeti ne lan? çocuk musunuz? artık 61. dakika şovunda mermi yağdıracaz.

kardesım sen kimi kime karsı koyuyorsun

bütün yönetıcılerımız soyledı kolpacı olduğunu

adam tek tek arıyor yonetıcılerı,yonetıcılerde aynı masada hıcbırı takıpta açmıyor telefonu

başkan benı aradı dedı ertesı gun başkan yalanladı

yeterlımı

ben kismeyi savunmuyorum ki burda.adam doğru yazıyodur, yanlış yazıyodur, direk kafasından atıyodur.

ama bunu direk yasaklayarak bi sonuca ulaşamayız bence.seten veya başka biri.saçma olduğunda da gülüp geçeriz.

benim dikkat çekmek istediğim nokta onu yasakla bunu yasakla, bu gidişatla her patlayan duyumcuyu yasaklarız,o zaman nerden kimi duyucazda yazacağız buraya.

Ynt: Transfer Nöbeti

Ahmet çakar yine kıskançlık krizlerine girmiş.

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

[video=youtube;Muh-0n5Slww]https://www.youtube.com/watch?v=Muh-0n5Slww[/video]

Onu bunu bırakın...En büyük transferimiz bunu A takıma çıkarmak.

Nani yesil isik yakmis beni alin diye ;)

Az önce kongrede‚ "Mücadelemizi kardeşimiz Sebahattin Çakıroğlu yönetecek. Onu çok iyi tanıyorsunuz" dedi.

Sebahattin Çakıroğlu´nun adı‚ mafya diye geçiyor;

Beyler bomba bu bomba:asd:

kaya nın çok yakına arkadaşıymış bu adam ,kaya onun için diyorya demirörende gider yakında diye kaya aslında biliyor neler olacağını

olsun anasını satayım aziz gibi bir pislikle anca böyle adamlar uğraşır herif istediği gibi at koşturdu inşallah yarın yabancı sınırı kalksın diye açıklama yapat trabzon başkanı

serdar aziz dany takası düşünülüyormuş

şakamı bea bu

Ynt: Transfer Nöbeti

Serdar Aziz'e karşı Danny'i teklif etmişiz

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt