Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şu yoruma kendin inanıyormusun 2 sene önce takım rezalet durumdayken tribünler ne haldeydi bundan önceki jenerasyonlar gerçekten gönülden bağlı olabilir ama son taraftar kitlesi tamamen başarı endeksli türkiye'de her takım böyle avrupada kültür çok farklı dortmund schalke en başarısız sezonlarında bile 60.000 kişiye oynuyorlar.Tribünde bağırıp çağırıp ateşleyici olmak farklı vefa göstermek farklı bizim taraftar çok net vefasız.

Türkiye'de modern statlar yeni yeni yapılmaya başladı. Kombine denen sistemi 4-5 yıldır kullanmaya başladık. Bu süreç işi. Stat doldurmak ayrı takıma bağlılık ayrı.

Dünyanın hiç bir ülkesinde de maaşının 10'da 1'ini 1 maç biletine veren taraftar yoktur. Ben Türkiye'de bu taraftar profiline gözümle defalarca şahit oldum.

Mesela Liverpool Londraya gittiğinde sen hiç tribünlerde 20 bin liverpoollü taraftarın olduğunu gördün mü?. Ama Galatasaray Diyarbakır'a gidince de Ankaraya gidince de stadın önemli kesimi Galatasaraylı oluyor.

2000 yılında UEFA Kupasını aldığımızda kaç tane Galatatasaray forması satıldı... Satılamadı çünkü o tarihte GStore toplasan 3-4 taneydi.

Liverpool kaç yıldır lisanslı ürün satıyor, kaç yıldır kombine satıyor.. Liverpool kombine satmamış olsa, ligin son 8 haftasında da iddiası bitmiş olsa o stat dolar mı sanıyorsun...

lewandowski'nin menajeri, futbolcusunun bayern münich'le sözleşme imzalayacağını doğruladı!

burak ın gitmesini ancak arda takası olursa isterim..

evet türkiyede öyle bi taraftar yok, ben var demedim ki. liverpool taraftarından farkını sordunuz onu söyledim sadece.

Farkı ben sormamıştım :) size de katılıyorum, muhalefet olsun diye demedim, Galatasaray dahil hiçbir kulüpte olmadığını söylemek istedim.

ne çabuk unutuyoruz ya 15 liralık biletler varken de 10bin kişi bile gitmiyodu takım kötü diye. bu işin fiyatla falan ilgisi yok, belki kızacaksınız ama takım kötü gidince hemen satıyoruz. türk taraftarı böyle, sadece biz değil hepsi böyle.

Kesinlikle katılmıyorum, anlamsız bir genelleme. Potansiyel var, olan var. Polat gibi futbol cahili bir adamın, eldeki potansiyelin 10da birini bile değerlendirememesiydi taraftarı çileden çıkaran. Arda-Baros-Kewell forvetinin arkasına BAM orta sahasını koyabilecek ve bunda 2 sene ısrar edebilecek kadar beceriksiz, cahil ve inatçı ise yönetim, taraftar da küser, sonuna kadar da haklıdır.

Galatasaray'ı yönetmeyi haketmeyenlerin yönetmesi problem.

Dediğin gibi olsa, Real Madrid'e elendikten sonra stad boşalmalıydı.

lewandowski'nin menajeri, futbolcusunun bayern münich'le sözleşme imzalayacağını doğruladı!

Cidden tiksindim Bayern Münih'den. Adamların kadrosu zaten efsane, sırf rakibi zayıflasın diye transfer yapıyorlar. Götze tam anlamıyla skandaldı, Lewandowski de olursa artık diyecek kelime kalmıyor.

Burak-Drogba bu senede beraber kalmalı..Drogba 50 maç çıkartabilecek mi tartışılır..Bu durumda Burak giderse Umut'a bel bağlamak çok kötü sonuçlar çıkartabilir..

Mantikli..

Sneijder-Drogba-Burak fazla.. Sistem yapamiyoruz..

Sneijder eski kondisyonuna kavuştuğu taktirde rahatlıkla CM oynar, İnter'de hiç izlediniz mi, özellikle Mourniho zamanında? Cambiasso'dan fazla pres yapıyordu adam.

İnler Sneijder Selçuk

Drogba Burak Arda/Nani/Aubameyang.

Türkiye'de modern statlar yeni yeni yapılmaya başladı. Kombine denen sistemi 4-5 yıldır kullanmaya başladık. Bu süreç işi. Stat doldurmak ayrı takıma bağlılık ayrı.

Dünyanın hiç bir ülkesinde de maaşının 10'da 1'ini 1 maç biletine veren taraftar yoktur. Ben Türkiye'de bu taraftar profiline gözümle defalarca şahit oldum.

Mesela Liverpool Londraya gittiğinde sen hiç tribünlerde 20 bin liverpoollü taraftarın olduğunu gördün mü?. Ama Galatasaray Diyarbakır'a gidince de Ankaraya gidince de stadın önemli kesimi Galatasaraylı oluyor.

2000 yılında UEFA Kupasını aldığımızda kaç tane Galatatasaray forması satıldı... Satılamadı çünkü o tarihte GStore toplasan 3-4 taneydi.

Liverpool kaç yıldır lisanslı ürün satıyor, kaç yıldır kombine satıyor.. Liverpool kombine satmamış olsa, ligin son 8 haftasında da iddiası bitmiş olsa o stat dolar mı sanıyorsun...

Bu konuda ligimiz EPL ile kıyaslanamaz. Orada en basit bir takımın bile tribünleri full çekiyor. Türkiye'de GS, FB ve BJK artık topluma mal olmuş her yerde taraftarı var. Orada işler biraz daha şehircilik bakımından yürüyor.

eger umutun bonservisi anlinirsa ve necati gelirse ozaman burak gidiyor anlamina gelir benim icin. drogba tek forvet ve oynamadi maclarda necati veya umut oyniyacak

Kerim frei gelmeli, amrabat gitmeli aldığımız fiyata satılırsa tabiki en az oda.. Colin kazım dönüyor zaten.. ondan beklentilerim yüksek şahsen bu sezon..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt