Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ünal Aysal kontrantının bitimine 1 sene kalan F.Terim'e başkanlığa 3 yıl için tekrar seçildiğinde 3 yıllık yeni kontrat önerecek, kaynak spor siteleri.

Bu konuda ligimiz EPL ile kıyaslanamaz. Orada en basit bir takımın bile tribünleri full çekiyor. Türkiye'de GS, FB ve BJK artık topluma mal olmuş her yerde taraftarı var. Orada işler biraz daha şehircilik bakımından yürüyor.

Bu sezon ligden dusen wigan takiminin yayin gelir leri galatasarayimizdan fazla. Epl cok farkli bizden

Atletico Madrid Başkanı Cerezo :'' Arda Turan tarihimizin en iyi oyuncularından ve bizimle kalacak...

Yalnız Chedjou bize korner ve yan toplarda çok katkı sağlar. Gol atabilen bi oyuncu. Bizim bu sene 1 stoperimiz gol atabilmiş. O da şaka gibi Cris :D

Fifada sene başından Bayern Münih'i almıştım ve üstüme yapıştı. Seeneye Götze ve Lewa'yla beraber daha zevkli olcak :asd:

Bu yabancı sınırı kalkmadığı sürece bir şey olmaz bizden. Eğer kalkmayacaksa Arda şart ne kadar istemesem de Sneijder'i bile kullanırdım bu transferde.

Elimiz kolumuz bağlı.

En büyük acıları yaşa Demirören.

Kesinlikle katılmıyorum, anlamsız bir genelleme. Potansiyel var, olan var. Polat gibi futbol cahili bir adamın, eldeki potansiyelin 10da birini bile değerlendirememesiydi taraftarı çileden çıkaran. Arda-Baros-Kewell forvetinin arkasına BAM orta sahasını koyabilecek ve bunda 2 sene ısrar edebilecek kadar beceriksiz, cahil ve inatçı ise yönetim, taraftar da küser, sonuna kadar da haklıdır.

Galatasaray'ı yönetmeyi haketmeyenlerin yönetmesi problem.

Dediğin gibi olsa, Real Madrid'e elendikten sonra stad boşalmalıydı.

taraftar dediğin bam gibilere de sabretmeli, takımda bam var ben küstüm demek takıma nasıl bi katkı yapar söyler misin? kötü gidene tekme vurmayı sen burda normal görmüşsün, inan şok oldum böyle bi yorum okuduğuma :S

FLAŞ! MHK Başkanı Zekeriya Alp, Spor Toto Süper Lig'de önümüzdeki sezonki maçlarda 6 hakemli sistemin uygulanacağını duyurdu.

Sporx

taraftar dediğin bam gibilere de sabretmeli, takımda bam var ben küstüm demek takıma nasıl bi katkı yapar söyler misin? kötü gidene tekme vurmayı sen burda normal görmüşsün, inan şok oldum böyle bi yorum okuduğuma :S

Adnan Polat "Bizde para yok, lütfen sabredin ve destek verin" diye birsey söyledigini hatirlamiyorum.

Yaptiklarinin cok mantikli ve dogru oldugunu düsünüyordu hep. Bence hic de fena olmayan kadronun icine etti.

Bunu da savundu herzaman. Keita´yi 8´e sattim, daha iyisini 3´e aldim diyordu (Pino).

Samsunspor´a 20 transfer yaptiran, ekonomik olarak da bitiren Adnan Sezgin gibi bir futbol cahiline senelerce tahammül etti.

Arkadasin diye Galatasaray´i batiramazsin sen. Taraftar da geregini yapar o zaman. Adnan Polat hic küsmesin. Herseyi haketti.

s.a.

bugun Nani icin teklif yapilacakti noldu?

fatih terim yeni sözleşme imzalıyor [video=youtube;kMMu0lJHQoI]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kMMu0lJHQoI[/video]

fatih terim yeni sözleşme imzalıyor [video=youtube;kMMu0lJHQoI]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kMMu0lJHQoI[/video]

Dogrusu bu zaten. Aksi düsünülemez. Kaldi ki Fatih Terim secim de kazandirir, secim de kaybettirir.

Fatih Terim´siz Galatasaray´in birseyi eksik. O ruh ve heyecan kayboluyor.

Arma renk olayina girmeyecegim simdi, benim icin Fatih Terim Galatasaray´in ruhudur.

Ünal Aysal+Fatih Terim devam eder rahat olun ;)

Fatih Terimin bırakacağı haberlerine hiç inanmadım zaten.yeni bir takım kurmuş ve ekonomik olarak iyi durumdayken hoca niye gitsin.

Dogrusu bu zaten. Aksi düsünülemez. Kaldi ki Fatih Terim secim de kazandirir, secim de kaybettirir.

Fatih Terim´siz Galatasaray´in birseyi eksik. O ruh ve heyecan kayboluyor.

Arma renk olayina girmeyecegim simdi, benim icin Fatih Terim Galatasaray´in ruhudur.

Terim giderse aynı heyecanı duyacağım tek kişi Mou'dur :ka19:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt