Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

rahmetli canaydın da terim sayesinde seçim kazanmıştı. Bu saatten sonra Aysal a karşı aday olan sadece kendini küçültür

Terim giderse aynı heyecanı duyacağım tek kişi Mou'dur :ka19:

mounun gelmesi ile heycan başka birşey ama, o adama istediğini vereceksin. basınıda sürekli koz verecek demeçler vermeyeceksin.

fatih terim ile mou arasındaki fark sadece şudur. kalite-teknik-karakter filan değil.

fatih terim galatasaraylıdır gönülden yapar- mou profesyoneldir gönül bağı oluşması içinde zaman gerektirir..

ayrıca şu anda mevcut konularımız gittikçe futbolcu transferine değil, yönetime girecek çileklere odaklı.

bakalım başkan yönetimine hangi çilekleri alacak :)

öyle düşünüyorum, ünal başkanın listesini en fazla 10 gün içinde açıklaması sürpriz olmaz, karşısına akıllı biri aday olarak çıkmaz zaten, çıkarsa belki kongre üyelerinin desteğini almış olur ama taraftar bunu asla unutmaz.

basının gazına çok çabuk geliyoruz, yok o gider, yok bu istifa eder falan. herşey seyrinde devam eder. bu kadar çok transfer haberi çıkıyosa (bi kısmı yabancı kaynaklı hatta) demek ki transfer görüşmelerini birileri yürütüyo.

3 sene üst üste şampiyonluğumuzu engellemek için her yol denenecek, buna biz alet oluyoruz orası kötü malesef. sistemi bozmayacaksak geçen yılki kadroda aksayan stoper, sol bek transferleri, o durumda melo ve 1-2 genç türk alıp kaparız transferi. önce 9 sonra 10 puan fark attık, biz eksikleri kapadık mı onlar düşünsün.

Mevzuat gereği adaylar genel kuruldan 15 gün öncesine kadar Divana listesini vermek zorunda yani sanırım engeç perşembe cuma günü Başkan listesini açıklar.

arda - burak takası

çok

güzel

gözüküyor

taraftar dediğin bam gibilere de sabretmeli, takımda bam var ben küstüm demek takıma nasıl bi katkı yapar söyler misin? kötü gidene tekme vurmayı sen burda normal görmüşsün, inan şok oldum böyle bi yorum okuduğuma :S

Kardeş, demek istediğimi tam anlatamadım sanırım. Mercedes fabrikasında Lada kalitesinde araba üretmek gibi birşeydi Polat yönetiminin yaptığı. Bu kadar beceriksiz, aciz, inatçı ve cahil bir yönetime taraftarın küsmesi, ayaklanması gereklidir ki, Aysal yönetimi gibi Galatasaray'ın potansiyelini değerlendirebilecek bir yönetim gelsin kulübün başına. Mesele bu, BAM mam değil.

kurumsallaşma yönünde hala şunu yapamıyoruz bence.

alt yapı oluşumu

oyuncu araştırma departmanı

gurbetçi oyuncuları izleme ve getirme

genç yetenekleri (yerli) bir daha sezon için , sezon devam ederken anlaşma sağlama.

kerim frei muahbbetini yine açıcam. bu oyuncu için araştırmalar vs yapılmış, hocada dinlendirmiş. bu oyuncu ile anlaşmak-almak snejder vs gibi isimlerden zor değildir..

ayrıca yabancı sınırlaması kalkmayacak boşuna dil dökmeyin. kulupler birliğinde olan başkanların hepsi fener yalakası iken..

bu kadroda oynaya bilecek en az 8-9 kaliteli yerli gerekli..

burak-hamit-semih-selçuk-umut-emre ç.-sabri-g.zan dışında mevcut kadroda oyuncumuz yok. en önemlisi kanat oyuncumuz yok. sol taraf tam ile bitmiş durumda.

6 yabancı diyoruz.

muslera-eboue-chedhoju-sol bek-snejder-drogba eee gerisi... amrabat-danny hadi tribünde diyelim.. bana bunu anlatın.

bu şartlar altında melo alınmayacak gibi, nani-roben vs geçiyoruz kanat için...

o zaman burda yapılcak hamle kanat gurbetçiler-g.inler gibi isimler...

bu bir gerçekdir. hiç kimse 6 yabancılı kadro yaparken bunu gözardı etmesin..

tff filan baskıda yapamayızz. seçim muhabbetimiz var. ağustos başlayacak bir lig içinde (biz seçimden sonra 1 ay kalıyor) hiç bir kurum çıkıpta karar değiştirmez bu sene için. gelecek sene için 6+2 yaparlar bu böyle gider...

Atletico Madrid Başkanı Cerezo :'' Arda Turan tarihimizin en iyi oyuncularından ve bizimle kalacak...

Bence bu herif piyasa yapıyor Arda ne yaptıda Atletico tarihinin en iyi futbolcusu oldu, adam biliyor Ardanın bu sene satılabileceğini fiyatı yükseltmek için piyasa yapıyor gerisi hikaye.

bana birisi yabancı sınırlaması hakkında değişecek gibisinden bişey demesin. diyeceksede mantıklı inandırıcı şeyler söylesşn lütfen..

mevcut kadrodan muslera-burak-senjder-eboue gibi isimleri satılır-yedek otururda demesin..

Frei fener yolunda kaynak: sabah. Hay seçiminizin :mad:

hadiii beeeeeeeeeee....

biliyorum böyle olacağını...

en sevmediğim durumda bu. bize gelince klup-oyuncu istemiyor. fenere gelince basın her oyuncu -klup can atıyor ...

sınırlama varken yapılcak transferler

sol bek

g.inler

arda

kerim frei

1-2 yerli veya gurbetçii..

ayrıca kusurama bakmayında. chedjou gibi göz önünde olan adamları alabiliyorsan transfer bombasıdır.

Secim karari aldiysan, cok önceden bazi seyleri netlestirecektin be Baskan transfer konusunda.

Hangi biriyle ugrasacaksin simdi? Baskana cok güveniyorum da, bu transfer isinde icimde sikinti var.

--------muslera-----

-eboue--chedjou--semih---carlinhos/kolorov-----

----------g.inler-----selçuk-----

----hamit-----snejder----arda----

-------------drogba------

veya

-----g.inler----selçuk----arda---

-----------snejder-------

---------drogba----burak-----

sınırlama bizim elimizi kolumuzu bağalyacak malesef...

Kerim'i Fener almamalı, FT hoca deli gibi istiyor 1 senedir, Alper'i de istiyordu alamadık.

kulub profesyoneller tarafindan yonetiliyor anlayin daa

profesyonel fatih terim

profesyonel bulent tulun

zaten hoca coktan listesini verdi ve bunlar yonetimde onaylandi/konusuldu

yani Tulun simdi baskan secimde gitsede, maasli eleman ve gidip transferleri yapacak (yapti bile 1 tane Chedjou)

rahat olun

Secim karari aldiysan, cok önceden bazi seyleri netlestirecektin be Baskan transfer konusunda.

Hangi biriyle ugrasacaksin simdi? Baskana cok güveniyorum da, bu transfer isinde icimde sikinti var.

seçimden önce transferide geçtim ben yabancı sınırlması konusu...

hedef büyeteceksen sorun seçim-transferde değil.. yabancı sınırlaması

yönetime istediğin isimleri alırsın

transfer konusunda belki istediğimiz oyuncuları alabilrsin bunlar bizim elimizde, üfleriz düdüğü çalarızda.

yabancı sınırlaması bizim tam tersimiz hatta düşmanımız olan tff ve onun yalaka kuluplerinde..

benim için yabancı sınırlaması hal olmadan ben çilekmiş-starmış bekleyemem.

meloda alınmayacak görün siz.. çünkü kadro yaparken mutlaka biri dışarda kalıyor. o zamanda derler bu parayı bu adamlara 15-20 maç trbünde otursun diyemi veriyosun diye..

bana arda-g.inler-kerim frei-hakan calhanoğlu-nuri şahin-ilkay gündoğan gibi isimleri alıp getirebiliyorsan (en az 3 ünü) bana göre nani-messi den daha önemlidir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt