Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu arada size ufak bişey söyleyeyim.

digitürk el kondu biliyorsunuz, talip olan kim çalıklar veya ferit şahenk olacak. bunalr kim fenerli fanatikler. yanii gelecek sene için büyük oyunlar oynanacak. şimdi 1 ise gelecek sene 5 olacak haberiniz olsun...

Gökhan Töre ismi geçiyor umarım almayız. Elimizde patlar kesin. Serdar Gürler, Ahmet İlhan, Kerim Frei çok daha iyi yerli kanat oyuncuları.

BLRTzUDCMAICK0C.jpg:large

2011 kim almıştı???:lol:

bugun bişey yaptım. işten ayrılcam galiba..

bu muhabbet yüzünden.

ule ufak bir hata yaptık. faturayı keserken kdvsi yazmamışım (elle yazıyoruz hala) iptal ettim sonra düzeltim. bizim patron geldi yok bu niye böyle boşuna evrak filan bağırmaya çalıştı.

dedim bu hata yüzünden yaygara koparacaksan sabahın göründe, bazı olup bitenlerede sesini çıkar.

sen ne diyorsun dedi, çalışmak istemiyormusun dedi.

dedim kedi şeyini görünce muahbbetti yaptım. hayatta bazı değerler vardır, bu değerlere ship çıkma para olunca değerler-yasalar ön plana çıkar. kovarsan kov umrumda dedim. herif gitti uğramadı sabahtan beri...

ya düsünüyordur simdi ne demek istedigini...

yada bence senin yerine birisini bulmadan kofmak nyietinde degil

gecmis olsun her ne olursa olsun. kul altinda calismak iyi degildir hele hele patron devamli basinda dikiliyorsa... uyuz oluyorum bence böyle seylere

Adnan Öztürk aday olmayacağını açıklamış. (radyospor)

[h=2]Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "Öyle kolay değil. Galatasaray'a dördüncü yıldızı taktırmayacağım" dedi.[/h]

Game begining....

Selcuk İnan: "Bazen para pul işleri bir kenarda kalır. Başka sevdalar vardır. Ben kendimi bildim bileli Galatasaray'lıyım" (Transferden sonra)

Ne büyük adam transfer etmisiz vallahi her gün aklima geldikce gurur duyuyorum :ayatollah:

ya düsünüyordur simdi ne demek istedigini...

yada bence senin yerine birisini bulmadan kofmak nyietinde degil

gecmis olsun her ne olursa olsun. kul altinda calismak iyi degildir hele hele patron devamli basinda dikiliyorsa... uyuz oluyorum bence böyle seylere

dursa ne olur durmasa ne olur. baba parası yiyor işte..

sıkıntı yok benim için... kovarsa kovar. verir tazminatı bende yaz tatilimi yapar girerim başka yere. verdiği maaş ile her yerde iş bulurum ben... önemli olan insani değerleri bilmek dediğimi gibi.

evli olanlar-evlenecekler şunu çok iyi bilsin. herşey araba-ev-büyük maaş değil. huzurdur. saatinde evine gidip bir yürüyüşdür-sahile vea bir park gidip çay içip sohbet edecek dostlarınla bir olmakdır.. onun için ezidrmeyeceksiniz kendinizi..

Galatasaray Tutkudur ‏@GS_Tutkudur 42 sn

SON DAKİKA: Adnan ÖZTÜRK, Aday olmayacağını açıkladı.

oyşşş aybaba bjk'ye iyi bi kazık atmış :D

SPORX.COM ‏@sporx 28 sn

FLAŞ! Beşiktaş, Samet Aybaba ile yollarını ayırdı. Aybaba'ya 1 milyon 550 bin TL 10 taksitle ödenecek.

beyler yeni geldimde sınavdan(finalden) nedir son durumlar biri anlatabilir mi (özet olarak)

bu olayı nasıl yorumlayabiliriz ? ilginç şeyler oluyor valla.

Başkan, çok konuşulacak bir ismi listesine almayı planlıyor. Kulislerde Şike sürecinde Aziz Yıldırım’ın avukatlığını yapan Galatasaray Lisesi mezunu Prof. Dr. Köksal Bayraktar’ın, Aysal’ın listesinde yer alacağı konuşuluyor.

AMK ÖZEL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt