Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu olayı nasıl yorumlayabiliriz ? ilginç şeyler oluyor valla.

Başkan, çok konuşulacak bir ismi listesine almayı planlıyor. Kulislerde Şike sürecinde Aziz Yıldırım’ın avukatlığını yapan Galatasaray Lisesi mezunu Prof. Dr. Köksal Bayraktar’ın, Aysal’ın listesinde yer alacağı konuşuluyor.

AMK ÖZEL

ünal aysal bunu yapsın benim gözümde biter. bunun profesyonellikle alakası yok nedenmi? zaten hukuk işlerinde sedat doğan var- hadi bilemedim istemesemde helvacı var..

dany'yi tottenham istiyormuş bizimkıler 5 milyon bonservis biçmişler

Başkan, çok konuşulacak bir ismi listesine almayı planlıyor. Kulislerde Şike sürecinde Aziz Yıldırım’ın avukatlığını yapan Galatasaray Lisesi mezunu Prof. Dr. Köksal Bayraktar’ın, Aysal’ın listesinde yer alacağı konuşuluyor.

AMK ÖZEL

umarim dogru degildir. avukat iyidir ve aziz parasini verip calis demisdir. pro adam sonucda ama dedikodu olur türkiyede böyle ismi alirsa yönetim icine

BLRTzUDCMAICK0C.jpg:large

2 seen sonra yada onumuzdekı aralık ayında alacaz o zmn robbeni :D

Dany'ye 15 mi? AHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHA.

besiktas bu sezon 200 milyon euro paza kazanmis ve boylece 150 milyon euro luk borc odenmis _ Fkret Oman

bunlar herkesi aptal zannetdiyor galiba

demekki stadlari bitince yillik kazanclari 300milyon euro ve butun borclar kapanacakmis :asd:

4da8137007-8083.png

Bizim icin en mantiklisi budur, 4-2-3-1'e döneceksek Arda ve yabanci kanat oyuncusu inanilmaz bir rakam ortaya cikiyor.

Gökhan ve Dany'nin 11 icin yetersiz oldugu icin Chedjou transferi,

Sol bek zaten malumunuz,

Melo yerine Gökhan,

olursa Hamit'in formasini zorlayacak kiralik nuri transferi.

özellikle yabanci kontenjani göz önünde bulundurulursa gökhan inler transferi sart;

serdar tasci - ömer toprak ikilisi zayif (almadik zaten) , yerli sol bek yok maalesef,geriye sadece orta saha kaliyor eksiklik olarak, gökhan disinda 11 kalitesinde yerli yok bu sistemde.

AMK ÖZEL

ne diyeceğimi bilemiyorum kelimeler yetersiz kalır, eğer böyle bir şey olursa

AMK ÖZEL

Smih Haznedaroğlu ve bu yeni yönetimde yer alıyorsa bizim yönetim de kaypaklanmış demektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt