Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yedekte yabanci oyuncu oturtamiyoruz, bence de chedjou geldigi icin imkansiz gibi birsey dany'nin oynamasi. 7 yabancili bir kadro düsündüm ben, amrabat'tan daha iyisini alamazsak amrabat 7.yabanci olur.

7'den fazla oyuncu olursa ciddi sorun olur..

Bence Beşiktaş'tan Oğuzhan'ı alabiliriz.

Yekta+Emenike+cash 5 m euro

Edit: Elmander ulan nerden çıktı Emenike :D Ne güldüm kendime

Fiko başkan çok güzenilir adamdır da 150 milyon dediyse 150 milyondur,yat olayından iyi biliriz kendisini :lol:

Hayır beşiktaşlı değilim, sadece borsa konusunda bilgiliyim, Bilanço hakkında olan şeyler konusunda kimse yalan söyleyemez, çok ağır yaptırımları var.

kim takar bilincoyu yahu. laf arasında bir yerdemi söyledi (başkasınamı söyletiyor)

200 milyon euro nerde gelir göstercek. birde 150 milyon euro ödedik diyor.. bu bir yalan işte..

50 milyon euro gidermi olur. bunlar ötelenen krediler-tüpçünün vadeli istediği aprayıda katıyordur.

belkide stadın yapılması sonrası gelecek paralar karşılığı banka kredisi almıştır bunu bilemem.

ama söylediği ile gerçek arasında dağlar kadar fark var..

Beyler lafım size, eğer fikret ormanın yalan söylediğine inanıyorsanız, gidin sembolik olarak 1 lot bjk hissesi alın ve dava açın yatırımcıyı yanıltmaktan. Adamalr bizi kopyaladı bedelli sermaye artırımı yaptı, biz o sayede çıktık ekonomik krizden, stad da yardım etmedi değil.

o zaman burak yılmaz 50 milyon euro

okadar da degil ama 30 isteyen tabi, vermiyecen gene ama isteyecen, oyle 5-10-15, bunlar komik rakamlar sen bu paralara anadoludan bi oyuncu bile alamiyorsun

oyle bir hata yapmazlar umarim

Fener Cas'tan para kazanıcaz dedi.Herkes para yatırdı.Sonra davayı çekti.Sonuçta kim kazandı yine fener.

Şöyle bir borç kapama durumu var. Mesela benim Ahmet'e 50M euro borcum var, Ahmet'le oturup konuşup anlaşıyorum ben bu parayı ödeyemem ama ödeme planı yaparsak 25M euro ödeyebilirim diye Ahmet de tamam diyor masadan kalktığımda 5 kuruş para katmadan 25M euro borç kapamış oluyorum.

Yine yüksek faizli banka borçlarım var diyelim, başka bir bankadan düşük faizli borç alıyorum bu yüksek faizli borçlarımı kapatıyorum bununla da belli oranda borç kapamış oluyorum.

Beşiktaş bu yöntemlerle borcunu baya kapattı, üzerine bir de bu sermaye arttırımından ciddi bi nakit geldi, feda kampanyasıyla da iyi para kazandılar eh bu sene statları da göreceli olarak doluydu normal yani söylediği rakamlar yalan değildir Fikret Orman'ın.

Beyler lafım size, eğer fikret ormanın yalan söylediğine inanıyorsanız, gidin sembolik olarak 1 lot bjk hissesi alın ve dava açın yatırımcıyı yanıltmaktan. Adamalr bizi kopyaladı bedelli sermaye artırımı yaptı, biz o sayede çıktık ekonomik krizden, stad da yardım etmedi değil.

biz mi dava acmaliyiz abartma sende, hissesi olan bunu dusunsun

söylediği rakamlarla-yapılan işlerler- gerçeklerle uyuşmuyor bu yaptıkları. sermaye artırımından büyük gelir elde etmiş olabilir buna lafım yok ama 50 milyon euro gider gösterip, 150 milyon euro ödedik demek saçmalıkdır-yalandır..

Chedjou'yu fazla izlemedim Dany'den iyimi bilmem...Ama Dany bu sene Riera'nın o kadar iyi oynamasının temel sebebidir.Bu yüzden kariyerine İngiltere'de devam ederse çok mutlu olurum...Çok karakterli bir oyuncu...

dany 15 etmez en fazla 7.5 eder. robbene ayıp olur 20 milyon robben :D

vallahi robben umrumda degil ama dany yi yonetim 5-6 falan satarsa koskoca yuhh derim ve pazarlik konusunda basarisiz olduklarini bana gostermis olur :eek:

ayrıca

200 milyon kere bjk

150 milyon kere fb

gider-gelir dengesi yapayımm:asd::asd::D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt