Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

oyle birsey olmayacak zaten mumkun degil program olarak

''Maçlarımızı İstanbul'da oynayacağız, Olimpiyat son tercih, tek bir stat iki kulübün maçlarını kaldırmaz bu yüzden ortak bir yol bulacağız, önümüzdeki sezon Beşiktaş olarak misafir olacağız.'' dedi dün. Ben söylediklerinden bunu çıkardım.

bu arada kısa bir görüş bildiriyorum. katılanları göreyeyim..

tff başkanı şikeci (şike ye yataklık yapıyor)

fb başkanı (şikeci)

bjk başına serdal gelir ise (buda şikeci)

türkiyede rüşvet almanın ve şike yapmanın büyük yerlere getireceğini gören genç futbol sever arkadaşlarımıza örnek olsun diyemi acaba???

aynen oyle sonra buraya ben borsadan anliyorum diye gelip bunlarin millete yalan soyleyemiyecegini savunanlar oluyor, alooo Turkiyede hersey olabilir ve oluyor zaten

kanat oyuncusu olarak kerim frei ve aras özbiliz müthis olur. gökhan töre ergeninden bir halt olmaz, tüm profesyonel kariyerinde 5 golü yoktur daha..aras rus liginde 9 gol 5 asistle oynadi, kerim zaten cok büyük yetenek, kuban ve fulham'dan oyuncu alamazsak rezillik olur.

''Maçlarımızı İstanbul'da oynayacağız, Olimpiyat son tercih, tek bir stat iki kulübün maçlarını kaldırmaz bu yüzden ortak bir yol bulacağız, önümüzdeki sezon Beşiktaş olarak misafir olacağız.'' dedi dün. Ben söylediklerinden bunu çıkardım.

besiktas istiyor diye olmaz, herkesin evet demesi lazim o yuzden bizim stadi unutsunlar

olimpiyat niye duruyor bulgaristan in stadi mi?

kanat oyuncusu olarak kerim frei ve aras özbiliz müthis olur. gökhan töre ergeninden bir halt olmaz, tüm profesyonel kariyerinde 5 golü yoktur daha..aras rus liginde 9 gol 5 asistle oynadi, kerim zaten cok büyük yetenek, kuban ve fulham'dan oyuncu alamazsak rezillik olur.

sorun oyuncu almak değil, ingiltere piyasasını bilmeyen bülent tulunla transfer çalışması yapmak. fransa ve afrika ülkeleri için bişey diyemem bülent tulun (tanınmışlık anlamında) daha faydalı oluyor orda..

Umarım dediğin gibi olur ama ben hükumet baskısı olduğunu düşünüyorum.

hükümet baskısı olsa ne olur olmasa ne olur???

şpl-türkiye kupası-lig filan kaldırmaz orayı. onlarında 3 kulvarda maçları olacak. dieğr olaylara girmiyorum..

zaten adnan öztürk aday değilim-yönetimde yokum dedi anında böyle haberler çıkmaya başladı..

günün duyumunu bekliyoruzzz hala saat 4 oldu??:lol::lol:

Dany begenmeyenlerin tek söylediği şey KADEME :)) başkada bişey bildikleri yok atıp tutuyorlar sadece. tüm sezon boyunca sahada 90 dk terini akıtan şampiyon lugumuzda ve şampiyonlar ligindeki başarımızda büyük katkısı olan Dany haksızlık yapıyorsunuz. bu sene şampiyonlar ligi maçlarında süper oynadı. lig maçlarında 4/5 maç dışında iyiydi. yabancı sınırı olmasa defans chedjou - dany olur.

Chedjou'yu fazla izlemedim Dany'den iyimi bilmem...Ama Dany bu sene Riera'nın o kadar iyi oynamasının temel sebebidir.Bu yüzden kariyerine İngiltere'de devam ederse çok mutlu olurum...Çok karakterli bir oyuncu...

Dany milli takimda Chedjou'nun yedegi sayilir, hatta Dany son zamanlarda davet edilir oldu.

HBhxDgWD_Pxgen_r_Ax541.jpg

nuri sahin ve esi

[h=2]Transfer Nöbeti?[/h]

Dany Riera'nın görevini sürekli üstlendiği için kendi görevini yaparken zorlandı çoğu zaman...Ekmeğini Riera yedi...Çok iyi göründü...Ama bence asıl iyi olan Dany'di.

arif kızılyalın ‏@arifkizilyalin 2 sa

Trabzon'un transfer listesinde GB'den Aykut Tosiç Sıvaslı Erman İst Bld'den 2 isim var

Aslında bizim almamız gereken adamların çoğu...Erman rotasyon için ligde iyi bir alternatif...Aykut'ta yerli stoper...Tosic sol bek bu sene enfesti.

He İBB'den iki isimde muhakkak Doka ve Eduardo dur. Tabi onlarla işimiz yok...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt