Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

brezilyada genç yetenek filan yok mu? eskiden en az 2-3 yabancı oyuncu videosu görüyorduk artık o da yok??

Victor Andrade

[video=youtube;6dQ2cubORq4]https://www.youtube.com/watch?v=6dQ2cubORq4[/video]

Douglas Baggio

[video=youtube;O2RTq49G0Dw]https://www.youtube.com/watch?v=O2RTq49G0Dw[/video]

Bu aralar yabancı scoutlar bunları takip ediyor.İlki Santos'ta diğeri Flamengo'nun alt yapısında :)

Istanbul'da olanlar basket macina gitsin lütfen ya. Yine dolmayacakmis salon. Ataman bunlari haketmedi. Bu takim da haketmedi.

istanbulda olan diyosun? 12 milyon luk şehirde. bir basket maçı bil dolmuyorsa , bu spor toplumu değil, futbol toplumu olduğumuzdandır.

ayrıca taraftar desteği olacakdır. kim diyor bunları onuda bilmiyorummm..

sol bek icin neden sadece carlinhos'un adi geciyor? ispanya'da küme düsmemeye oynayan granada'nin sol beki siqueira'yi kac kez önerdim burada.

oyuncudan yana sorun olacagini düsünmüyorum, ispanya'da vergi durumunu göz önünde bulundurursak 500 bin euro bile zor kazaniyordur öyle dandik bir takimin fazla bütcesi olmaz.

mutlaka parayi basip almak lazim, 5-6'ya biter. cok hucumcu bir bek.

Muş'a geleli 1 seneden az oldu arkadaşlar. Üniversite personeliyim burada. Bahsi geçen formayı giyen gördüm maçlarıma gelenler arasında. Bana bölücü damgası vurmayın lütfen.

kime göre yolunda ? :/

Genel manada yolunda ;)

İyi ülkeyi böl ver onlara madem yolunda. Ne kafalar var arkadaş.

Formayla ülke bölünmüyor kardeş sakin ol.

Anca halı sahada oynarsınız zaten.

Anca halı sahada oynuyoruz zaten :)

2d2c274.jpg

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal transfer çalışmaları hakkında konuştu. İşte Aysal'ın o sözleri...

Haberin Devamı GSC Portal'da

Victor Andrade

[video=youtube;6dQ2cubORq4]https://www.youtube.com/watch?v=6dQ2cubORq4[/video]

Douglas Baggio

[video=youtube;O2RTq49G0Dw]https://www.youtube.com/watch?v=O2RTq49G0Dw[/video]

Bu aralar yabancı scoutlar bunları takip ediyor.İlki Santos'ta diğeri Flamengo'nun alt yapısında :)

kaaan eyvallah

:yenieek:

alper yerli yabancı ayrımımı olur? nefes alsın yeterr:SS::SS::asd::asd:

vay sikeciler vay,Arda'ya senelik 7 milyon önermişler,valla süper para,nasıl öderler yahu o parayı yıllık

@ibrahimseten Beşiktaş, Gökhan Töre'yi kiralamak için temaslara başladı..

Muş'a geleli 1 seneden az oldu arkadaşlar. Üniversite personeliyim burada. Bahsi geçen formayı giyen gördüm maçlarıma gelenler arasında. Bana bölücü damgası vurmayın lütfen.

Genel manada yolunda ;)

Formayla ülke bölünmüyor kardeş sakin ol.

Anca halı sahada oynuyoruz zaten :)

forma giyme ile ülek bölünmüyormu?? olmayan bir şeyin formasımı olur??

sana tepkim şu hala.. herşey yolunda mantığıdır.

etnik veya yöresel dil-din-yaşam kültürünü o bölgede istemek-halk arasında konuşmak başka bişeydir.

olmayan bir şeyi, gözümüze soka soka normalleştirme başka bişeydir.

bugun herşey yolunda dediğin şey, 15 sene sonra ordaki çocuklarda bu ülkenin değil- başka ülkeye aidim düşüncesini şimdiden yerleştirmekdir.

bir futbolumuz vardı- onlarada karşıyorlar anlaşılann..

Ünal Aysal'in aciklamalari cok tehlikeli geldi bana, transfer listemiz hazir, transferleri yapacagiz derken birden vaktimiz var laflarina döndük yine. Erkenden bitirmek lazim transferi.

kanada hücum oyuncusu alacaksak sanırım bu sistemimizin 4-2-3-1 e döneceğinin işaretidir. benim nani yerine arda turan tercihimdir yabancı sınırlaması nedeniyle 35 yaşındaki drogbayı 34 maçlık maratonda banko oynatmamız güç,kendisinden şampiyonlar liginde daha fazla yararlanabilmek için burak yılmaz'ı tek forvet oynatıcaz muhtemelen bu durumda

---------------muslera-------------

eboue--------semih----------chedjou--------kolarov

----------------melo-------------selçuk------------

---------engin--------------sneijder--------------arda----

--------------------------burak-----------------

bu diziliş ligde uygun gibi görünüyor tabi bu dizilişte yaz dönemini verimli geçirmiş bir engin'e ihtiyacımız olacak ya da türk kontenjanından sefa yılmaz,kerim frei'dan biri de sağ açığa monte edilebilir hatta biraz daha sıradışı bi yaklaşımla eboue'nin yerine hamit kullanılıp drogba tek forvette burak sağ açıkta oynayabilir ama ben burak'ın sağ açıkta göstereceği performanstan emin değilim :/

ya da herşeyi bi kenara bırakıp bize şampiyonluğu getiren sistemle yolumuza devam ederiz 4-1-3-2 ile melo'nun bonservisini ve çok kaliteli bi sol bek alıp bir kaç yetenekli genç türk oyuncuyla da transfer sezonunu kapatabiliriz.

sol bek icin neden sadece carlinhos'un adi geciyor? ispanya'da küme düsmemeye oynayan granada'nin sol beki siqueira'yi kac kez önerdim burada.

oyuncudan yana sorun olacagini düsünmüyorum, ispanya'da vergi durumunu göz önünde bulundurursak 500 bin euro bile zor kazaniyordur öyle dandik bir takimin fazla bütcesi olmaz.

mutlaka parayi basip almak lazim, 5-6'ya biter. cok hucumcu bir bek.

Ben de beğeniyorum Siqueira'yı ama Carlinhos'ta gerçekten çok iyi adam.

Fener Ardaya kulübün tapusunu versin yinede gitmez.Pislikler ama bir şekilde aklını karıştıracaklar ya ulan ben bunlar kadar adi bir camia görmedim başkanı futbolcusu gündemleri hep galatasaray tek planları galatasarayı nasıl geçeriz nasıl gol atarız vs vs. Yazık.

722579_Galatasaray_SK.jpg

Eğer Burak - Arda takası olursa Kadro buna döner....Töre yerine Hamit'i de yazabilirsiniz...

YEDEKLER

Eray

Gökhan Zan

Şener

Okay

Hamit - Töre 'den oynamayacak olan

Mertan Caner

Umut

722581_Galatasaray_SK.jpg

Burak kalırsa ve yerli bir sol bek bulursak...

YEDEKLER

Eray

Gökhan Zan

Şener

Okay

İnler gelirse Hamit ( GELMEZSE ENGİN VEYA EMRE)

Mertan Caner

Umut

Fener Ardaya kulübün tapusunu versin yinede gitmez.Pislikler ama bir şekilde aklını karıştıracaklar ya ulan ben bunlar kadar adi bir camia görmedim başkanı futbolcusu gündemleri hep galatasaray tek planları galatasarayı nasıl geçeriz nasıl gol atarız vs vs. Yazık.

yıllık 7 milyon avro,kusura bakmayın ama bu parayı bu ülkede kazanan yok

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten 2 dk

Beşiktaş, Gökhan Töre'yi kiralamak için temaslara başladı..

Fener'in Alpere yaptığını bizim şimdi yapmamız lazım...Eğer küçücük bir teklif yapsak bile Gökhan CL'de oynamak isteyecektir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt