Ercüment Yılmaz
Parçalı Üye
Cevap: Transfer Nöbeti
Kamuyu Aydınlatma Platformu birilerini bunu iyi okusun ardada öncelik galatasasarayda
Kamuyu Aydınlatma Platformu birilerini bunu iyi okusun ardada öncelik galatasasarayda
yıllık 7 milyon avro,kusura bakmayın ama bu parayı bu ülkede kazanan yok
Ünal Aysal'in aciklamalari cok tehlikeli geldi bana, transfer listemiz hazir, transferleri yapacagiz derken birden vaktimiz var laflarina döndük yine. Erkenden bitirmek lazim transferi.
![]()
Eğer Burak - Arda takası olursa Kadro buna döner....Töre yerine Hamit'i de yazabilirsiniz...
YEDEKLER
Eray
Gökhan Zan
Şener
Okay
Hamit - Töre 'den oynamayacak olan
Mertan Caner
Umut
![]()
Burak kalırsa ve yerli bir sol bek bulursak...
YEDEKLER
Eray
Gökhan Zan
Şener
Okay
İnler gelirse Hamit ( GELMEZSE ENGİN VEYA EMRE)
Mertan Caner
Umut
Herşey paramı Arda bizde daha fazla kazanıyordu idealleri uğruna Atleticoya gitti.Arda çoğu gs taraftarıyım diye geçinenlerden daha gslı medya çocuğu antipatik gibi göstermeye çalışıyor ama çok duygusal biri zerre ihtimal vermiyorum gitmesine.
Liste konusunda muhtemelen mutafıklar ancak fiyatların biraz daha düşmesini bekliyorlar sanırım. Pazarlık uzun sürüyor genelde biz de malum. Ama daha mayıs ayındayız kamp temmuz başında başlayacak yanılmıyorsam. 1 aydan fazla zaman var.
Bulent T. yurt disi transferleriyle ilgileniyor da, TR deki oyuncularla kim ilgileniyor?
Istanbul'da olanlar basket macina gitsin lütfen ya. Yine dolmayacakmis salon. Ataman bunlari haketmedi. Bu takim da haketmedi.
yıllık 7 milyon avro,kusura bakmayın ama bu parayı bu ülkede kazanan yok
Bence şu saçma seçim olayları yüzüdnen kimsenin transferle ilgilendiği yok.
Biri bana Fener'in parayı nerden bulduğunu anlatsın ya.