Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

şu orta sahada ardayı görmek isterim ya. adam son zamanlarını hep çöp ortasahayla oynadı.

nj4yc.gif

duyum varmi beyler.

Arda,İnler,Nuri falan çok zor.Kerim'le Jem'den en az birini almamız lazım.

Trabzon başkanını yolda görsem, abi emrin varmı gidip sıkayım adamlara derim he :D

arkadaşlar

sol bek

kanat

yerli oyuncuları

orta sahayıda geçtimmmm

umut niye alınmadı hala. bülent tulun fransya gitmişken o işide halletseymiş barii. ben anlamıyorum gerçektennn bazı şeyleri bana anlatsın biri.

seçim-yönetim vs değil umut bulut niye alınmaz hala???????

kardeş sakin belki hallediyordur :o

Jol ve Fulham ayrilmak uzere benim bildigim kadariyla

F.Bahçe kulüp menajeri Hasan Çetinkaya, Kerim Frei'nin menajeri Martin Wiesner ile İsviçre'nin Wettingen sehrinde görüsme yaptı. (Sabah)

buna karşılık o kerim frei haberi çıktı..

yalnız var ya kusuruma bakmayında, alper yerine bir sürü oyuncu varda oynayacak veya ilerde çıakcak. ben bu kerim frei gibi ilerde çıkacak veya bizim kadromuzda çok iyi biri olmadıkça kesecek adam göremiyorum.

hasan çetinkaya komisyoncudur, araya girerse menajeri ile anlaşır haber doğru ise; sorun kulupte ama..

böyle işlerde hızl ıdavrnaıp oyuncunun aklını çelinmesini izin vermeyeceksin...

kayserispor'dan sefa yılmaz'ı bi yoklamak lazım çocuk parıl parıl parlıyor alırsak akar gider sağ kanatta ben kefilim :b5:

Oncelik bizim ama sadece bizde oynar gibi bir madde yok

Profesyonel Futbolcumuz Arda Turan'ın Club Atletico de Madrid, S.A.D.'ye transferi konusunda mutabakata varılmıştır. Taraflar, Club Atletico de Madrid, S.A.D.'in bu transfer karşılığında Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş.'ye 12.000.000 Euro tutarında transfer bedeli ve 1.000.000 Euro tutarında bonus ödemesi yapması ve Arda Turan'ın bir Türk Kulübüne transferi halinde Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş.'ye öncelikli alım hakkı tanınması konusunda anlaşmışlardır.

Kamuyu Aydınlatma Platformu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt