Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

tsnin yeni başkanı tam bir manyak. aziz kaçacak yer arasın :asd:

Salliyor ya bu da kimmis. Fulham Kerim'i birakmaz, bosuna.

Oyuncu isterse, ve Para yi verisen BAL gibi birakir.

Transferlere karsi niye hep negatif yaklasiyorsun Hakan. Biraza daha cok pozitif enerji lütfen.

Sneijder hakkindaki yorumlar halen kafalarda...totem fln deme :D

___

Umarim gelir Frei. Bence ilk'11 de oynicak potensiyalla sahip.

Zaten genc kan lazim..cok yasli bi takima sahibiz

Şenol Hoca gittiğinde demiştim daha Mustafa hocayı getirsinler diye. En kötü Tolunay'dan daha başarılı olur. zamanla iş yapar Mustafa Hoca. Yeterki gereksiz kadroyu temizleyip, doğru isimler alsınlar.

Denizlinin gelmesi icin Fatih Terimin olmaması lazım...Terim le Denizli ikisinin de teknik drektorluk kariyerlerine bakın biri geldimi digeri gider ...İkisini aynı anda super ligde gormek zor...Zannerdesem denizli terimle karsılasmak istemıyor...

Denizlinin gelmesi icin Fatih Terimin olmaması lazım...Terim le Denizli ikisinin de teknik drektorluk kariyerlerine bakın biri geldimi digeri gider ...İkisini aynı anda super ligde gormek zor...Zannerdesem denizli terimle karsılasmak istemıyor...

Mustafa Reşit Akçay'ı kastetmiştim Alper Hocam. Denizli değil.

olsa ne olur olmasa ne olur yahu? çok beğeniyorsa direk oynatır oraya buraya kiralamaz.

oyuncu istedikten sonra, boş işler onlar. en azından kiralık gelir-opsiyonlu bu kadar basit...

sanki falcoa-neymar alıyoruz...

Kiralayacak tabi ne var bunda.

Oyuncu isterse, ve Para yi verisen BAL gibi birakir.

Transferlere karsi niye hep negatif yaklasiyorsun Hakan. Biraza daha cok pozitif enerji lütfen.

Sneijder hakkindaki yorumlar halen kafalarda...totem fln deme :D

___

Umarim gelir Frei. Bence ilk'11 de oynicak potensiyalla sahip.

Zaten genc kan lazim..cok yasli bi takima sahibiz

Sneijder transferi hakkinda bi Onur'a sor bakalim, benim yaklasimim gercekten nasilmis.

Ne kerim frei mis be.fulham birakmaz falan,zaten adam müzmin yedek,cok begeniyorsa oynatsin ozamanda görelim

Kiralayacak tabi ne var bunda.

Sneijder transferi hakkinda bi Onur'a sor bakalim, benim yaklasimim gercekten nasilmis.

bir oyuncunun kalitesini bilip- kendi takımda faydalanmıyorsa onun futbol bilgisine tüküreyim ayrıca...

tecrübe kazansın mantığı 1 sene olur, adam 2 senedir kiraya verilsin diyor..

zaten s04 giderse orayıda batırır.. jol mu bol mu her ne ise

almanlar veya biz (yetenekler çıktığı zaman) bunları değerlendirdiğimiz için başarılı oluyoruz..

ingilizler zaten bu yüzden futbol kalitesi olan-başarısı olmayan milli takımına sahipler..

SPORX.COM ‏@sporx 27 Mayıs Fenerbahçe SK, Arda Turan'a yıllık 7 milyon euroluk bir teklif sundu ve milli oyuncunun cevabı bekleniyor. (NTV Spor)

satılmış medya işbaşında...:mad:

Fener kadar salak bir camia görmedim. Bizimle uğraşacaklarına kendi işlerine baksalar şu ankinden 2-3 kat daha başarılı olacaklar. Gerzekler.

Fener kadar salak bir camia görmedim. Bizimle uğraşacaklarına kendi işlerine baksalar şu ankinden 2-3 kat daha başarılı olacaklar. Gerzekler.

bunasıl bişey biliyonmu??

biraz saçma gibi ama...

bizim gözümüz dışarda, bu karıda sürekli gittiğimiz yerlere gidip kötülüyor. kendine bakacağına suçu başkalarında arıyor.

sonunda ne oluyor yiyorrr... oturyor aşağıı... ksuruma bakamyınn ağır oldu biraz ama ne yapayım fener buu...:lol::lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt