Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"]PERFORE - 27.05.2013 16:59[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

burada olmadık isimlerin duyumlarını verenler var. anlıyorum bu durumu ama yemezler. ben de mesela ğs forumlarında robben+nani+arda duyumu veriyorum "kesin anlaşıldı 2-3 güne açıklanır" diyerek‚ beni şu anda reis ilan ettiler. o yüzden kimin gerçekten duyum verip vermediğini anlarım
smile.gif
[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Antudan bu kim la ?

arda muhtemelen bize geliyor beyler ağır fenerli medyası manipülasyonu ile karşı karşıyayız galatasaray taraftarını arda'dan soğutma operasyonu. gelişi sneijder gibi biraz sancılı olacak ama gelecek inanıyorum gelecek ve 66 numara ile gelecek.

arda,umut, kerim ,jem ,okay , melo ,carlinhos ,şener,danny yerine aykut demir gelir -elmander, riera, eboue,ufa,sercan, yiğit ,aydın ,ceyhun ,aykut,culio gibi galatasarayda misyonunu tamamlamıslardan kurtulursak 5 sene üstüste şampiyon olduk diye yeni bir şarkı söyleriz :D :D

fener arda yi alamaz! ilk satin alma opsiyonu bizde cunku kap ta yaziyor

Nani değilde valencia gelse unıted dan old trafford da ki maçta silip süpürmüştü bizim kanadı bizim ligi dağıtır

eğer ardaya 7 milyon veriyorlsa gitsin Arda. ama tamamen medyayı kullanma amaçlı yalan bir haber.

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"]PERFORE - 27.05.2013 16:59[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

burada olmadık isimlerin duyumlarını verenler var. anlıyorum bu durumu ama yemezler. ben de mesela ğs forumlarında robben+nani+arda duyumu veriyorum "kesin anlaşıldı 2-3 güne açıklanır" diyerek‚ beni şu anda reis ilan ettiler. o yüzden kimin gerçekten duyum verip vermediğini anlarım
smile.gif

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Antudan bu kim la ?

iyide biz burda şeref reis dışında kimseyi reis ilan etmedik...eleman kendi kendine gelin güvey olmuş...:D

Galatasaray’ın uzun zamandır transfer gündeminde bulunan Fulham’ın gurbetçi futbolcusu Kerim Frei resmen Aslan oluyor.

Teknik direktör Fatih Terim’in geçtiğimiz sezondan bu yana takımda görmeyi isteğini açıkladığı her Kerim Frei ile her konuda anlaşma sağlayan Bülent Tulun’un, İngiliz kulübü ile de bonservis pazarlığında sona geldi. Bu transferin hafta içinde biteceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Sarı-kırmzılar Fulham’a Frei için 2.5 milyon euro bonservis bedeli ödemesi bekleniyor. Futbolcuya ise yıllık 1.250 bin euro ödeyeceği öğrenildi. Daha önce teknik direktör Fatih Terim Frei’yi takımda görmek isteğini açıkça GS TV’de katıldığı bir programda dile getirmişti.

Alper Potuk’u Fenerbahçe’ye kaptıran Galatasaray, Frei‘yi de renklerine bağlamak isteyen ezeli rakibi karşısında aynı hataya bir kez daha düşmemek ve milli futbolcuyu kaptırmamak için işi sıkı tutuyor. Bülent Tulun’un yakın takipte olduğu bu transferin birkaç gün içinde bitmesi bekleniyor.

bugun gazatesi kaynak.....

kulislerde albert riera ve jeremy mathieu takası konuşuluyor. bekleyip görecez.

Fenerbahçe'nin Arda Turan'a yaptığı teklif Arda'yı Gslilerin gözünde kahraman yapar..Arda kabul etmez..3-4'e Gs'ye gider..Olay kapanır.. rahat olun :yenieek:

Cemal Reşit Rey > Mustafa Reşit Akçay

gelecegin bale'si icin 2,5m bonservis?

sudan ucuz eger gercekten o potansiyeli varsa :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt