Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ya o değil bu salaklar cidden arda işine inanmaya başlamız aziz başkanımız kafaya koyduysa alır gelir diyolar tövbe yarabbim ne salak bunlar ya :o

kadro mühendisliği yapmaktan sıkıldım okutalım burağı 20-25 milyon euro'ya koyalım tek forvet drogba'yı salalım kobrayı off be ne çektirdi bu yabancı sınırı arkadaş!:mad:

Yabancı sınırından dem vurup, Burak'ı satmak nasıl bir düşüncedir onu anlamadım ben:confused:

çağlar birinci + bir miktar paraya kerim frei alınabilirse tadından yenmez :asd: şimdi premier league düşünsün

bir kadro da ben yapayim bari (yabanci kisitlamasi kesin kalkmaz) :D

----------------Muslera-------------

Eboue---Semih---Chedjou---Carli

------------------Melo---------------

---------Selcuk-------Kerim--------

----------------Sneijder-------------

-----------Burak-----Drogba-------

ligde hangisini keseceksin?

en zayif halkalar eboue ve carli gibi

Fener Arda'yı alamayacağını zaten biliyor arkadaşlar. Amaçları Arda'nın yıllık alacağı rakamı yükseltmek, böylece biz 3m teklif edersek Arda'nın menejerleri bunu bize örnek olarak sunacak. Adamalar çamur.

Arda,Nani gibi çilekler değil de Frei,Necati,Jem,Chedjou gibi 2-3 oyuncu açıklansa bu hafta keşke.

bir kadro da ben yapayim bari (yabanci kisitlamasi kesin kalkmaz) :D

----------------Muslera-------------

Eboue---Semih---Chedjou---Carli

------------------Melo---------------

---------Selcuk-------Kerim--------

----------------Sneijder-------------

-----------Burak-----Drogba-------

ligde hangisini keseceksin?

en zayif halkalar eboue ve carli gibi

Alacaksın Melo yerine Gökhan İnleri :)

tek ihtimali olanların hikayesi denen adam vardı nereye kayboldu

Arda gitmez Fener'e, bide bu var sözlesmede:

Profesyonel Futbolcumuz Arda Turan'ın Club Atletico de Madrid, S.A.D.'ye transferi konusunda mutabakata varılmıştır. Taraflar, Club Atletico de Madrid, S.A.D.'in bu transfer karşılığında Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş.'ye 12.000.000 Euro tutarında transfer bedeli ve 1.000.000 Euro tutarında bonus ödemesi yapması ve Arda Turan'ın bir Türk Kulübüne transferi halinde Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş.'ye öncelikli alım hakkı tanınması konusunda anlaşmışlardır.

Bu öncelik meselesine takılmamak lazım. Benim bildiğim kadarıyla burada öncelik denilen şey, Atletico FB'nin verdiği bonservisi kabul ederse GS'den gelecek aynı teklifi de kabul etmek zorunda, fazlası değil yani. Sonuçta o bonservisi ödeyemezsen yine Atletico FB'ninkini kabul eder.

Mesela Emre'de de bizim önceliğimiz vardı diye hatırlıyorum, o dönem Emre açıklama yapıyordu ben GS'li olduğum için avrupa'da iyi para kazanıp GS'de düşük ücrete oynamak için 1-2 yıl daha burada kalmak istiyorum vs diye.

Hatta FB'ye imzalamadan önce de Adnan Polat'la konuştuğu, daha doğrusu gelmek için baya çaba gösterdiği ama Adnan Polat bonservisi vermeyi kabul etmediği (daha doğrusu kulüpte o para olmadığı) için FB'ye gittiği tarzında haberler çıkmıştı. Sonradan gördük gerçi iyi ki gelmemiş Emre, o ayrı konu. :o

Arda'yla ilgili konuda bunu niye anlattım bilmiyorum ama Arda'nın mevzusu kağıt üzerindeki öncelikten öte kısacası, öyle toparlayalım :D

ARDA gelsin yeter 2 sene sampiyonluk daha garanti !! Unutmayin kadromuzda daha kullanmadimiz Sneijder var

Yabancı sınırından bahsedip, Burak'ı satmak nasıl bir düşüncedir onu anlamadım ben:confused:

tek forvet oynatsak drogba darılır ,drogbayı tek forvet oynatsak burak kırılır ikisini forvette oynatsak kanat oyuncusuna ne gerek var her maç ayrı sistemle çıkmak bizi felakete sürükler şuan piyasası varken güzel bi fiyata satarsak gelecek parayla türk oyuncuları da doldurabiliriz işte.

bugunde transfer duyumu alamadık ciddi kaynakalrdan.

kerim frei üzerine yoğunlaşılmış havası var herkesde...

ben çıkıyom transfer olursa bekletin seçim olmadan imza attırmayınn etik değil...:lol:

ardanın fenere gitmesine gerçekten üzülecek var mı?fatih terim ona güvenerek culioyu verdi son günde rierayı aldık.ben şahsen istemem ardayı tekrar

Bu öncelik meselesine takılmamak lazım. Benim bildiğim kadarıyla burada öncelik denilen şey, Atletico FB'nin verdiği bonservisi kabul ederse GS'den gelecek aynı teklifi de kabul etmek zorunda, fazlası değil yani. Sonuçta o bonservisi ödeyemezsen yine Atletico FB'ninkini kabul eder.

Mesela Emre'de de bizim önceliğimiz vardı diye hatırlıyorum, o dönem Emre açıklama yapıyordu ben GS'li olduğum için avrupa'da iyi para kazanıp GS'de düşük ücrete oynamak için 1-2 yıl daha burada kalmak istiyorum vs diye.

Hatta FB'ye imzalamadan önce de Adnan Polat'la konuştuğu, daha doğrusu gelmek için baya çaba gösterdiği ama Adnan Polat bonservisi vermeyi kabul etmediği (daha doğrusu kulüpte o para olmadığı) için FB'ye gittiği tarzında haberler çıkmıştı. Sonradan gördük gerçi iyi ki gelmemiş Emre, o ayrı konu. :o

Arda'yla ilgili konuda bunu niye anlattım bilmiyorum ama Arda'nın mevzusu kağıt üzerindeki öncelikten öte kısacası, öyle toparlayalım :D

En guzelli Atletico daha Arda'nin parasini odemedigi .. galatasaray bir UEFA basvurusuyla cok seyin kaderini degistirebilecgi :yenieek:

Drogba bütün sezonu tek başına götüremez. Alper'i de alamadıktan sonra Burak'ı satmak aptallık olur. Tek üst düzey Türk oyuncu Selçuk kalır takımda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt