Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Cevap: Transfer Nöbeti
Kerim orda oynamaz
Kerim orda oynamaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çağlar'a katlanmak ne demek? Adam sporunu yapıyor, parasını alıyor oh mis. Ne zararı var Çağlar'ın bize? En katlanılabilir oyuncumuz Çağlar, çünkü hiç oynamıyor.

Hayır anlatmak istediğim şey o değil....Bülent Tulun ilgileniyor , çabalıyor ama işi bitirme yetkisi yok...O konuyla ilgilenilmiyor...
Anadolu'da ise Abdurrahim Albayrak belirsizlik yüzünden yurt içinde belkide anlaşılmış oyuncular bekletiliyor...Ve kaçma ihtimalleri yüksek...Ayrıca şu seçim vesaire'ye hemen bir sonuç getirtilip transferler kampa yetiştirilmeli...
Hayır anlatmak istediğim şey o değil....Bülent Tulun ilgileniyor , çabalıyor ama işi bitirme yetkisi yok...O konuyla ilgilenilmiyor...
Anadolu'da ise Abdurrahim Albayrak belirsizlik yüzünden yurt içinde belkide anlaşılmış oyuncular bekletiliyor...Ve kaçma ihtimalleri yüksek...Ayrıca şu seçim vesaire'ye hemen bir sonuç getirtilip transferler kampa yetiştirilmeli...
selahattin ekrekli @SEkrekli12 dk
g.saray fulham da oynayan genç oyuncu kerim frei ile her konuda anlaştı.bonservis için b.tulun fulhamla son pürüzleri gidermeye çalışıyor
Gs muhabiriymiş.
Hahahaha Taha gercekten safsin kusura bakma. Saf kelimesini hakaret olarak algilama ama.
Adam bakiyor, etrafinda Kerim haberleri cikiyor, hemen yaziyor.
Lan gecen Mathieu bu gece imza atacak diyordu, sonra Kolarov haberleri cikti ayni anda, sildi twiti ve Haldun 1 haftaya Kolarovu bitirir yazdi.
Nasil inaniyorsun daha acikla?
Talip Doğan Karlıbel in dediklerini duydunuzmu beyler?! dogrularik payi varmidir acaba.
Talip Doğan Karlıbel in dediklerini duydunuzmu beyler?! dogrularik payi varmidir acaba.
Hakan anlıyorum hakaret olarak söylemiyosunda ben sadece yazdım yani,bu onayladığım anlamına gelmez...