Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sol bek: Carlinhos, jeremy, vb

Kanat: Töre, Olcan,Sercan vb türk

Orta saha: Melo, İnler

Forvet:Serdar,vb yetenekli genç türk

Beyler son günlerde nete girecek zamanim olmadi, yerli oyuncu transferi konusunda gelisme var mi?

melo inler ve ardayı alırsak birde solbekle combo yapmış oluruz hedef büyükse 40 a biter hepsi tahminim 15 15 5 5 civarı bir parayla hallederiz elliye çıkarsak üst düzey bir solbekte gelir başka isme gerek kalmaz sonra sırf zevkine türkiyede kaleyi eraya teslim ederim ...

''lille ile son maçıma çıktığım için çok üzgündüm. maç sonunda da göz yaşlarıma hakim olamadım. galatasaray'a transferim %90 bitti. aralık ayında beni çok almak istemişlerdi ama olmamıştı. o günden beri hem fatih terim hem de didier drogba telefonla beni arayıp; takım ve istanbul hakkında bilgiler verdiler. ingiltere'den de teklifler aldım ama bu görüşmeler fikrimi değiştirdi. lille'deki gibi bir aile ortamı olduğunu anladığım zaman ise, hiç düşünmeden bu teklife evet dedim. istanbul ve galatasaray'a gelmek için heyecanlanıyorum.''

aurelien bayard chedjou fongang

Yine borsa icin en uygun günü belirleyip o zaman aciklayacaklar sanirim. Anlamam bu islerden gerci, ama öyle bir tarzimiz var.

Isin yoksa bekle persembeye kadar. Sandigimiz kadar cabuk bitmeyecek nöbet bu sene anlasilan.

581690_10152888646645164_100113997_n.jpg

Nuri Sahin'in 1.5 sene kiralik olmasi sebebiyle alternatifler;

Tolgay Arslan

Okay Yokuslu

Mehmet Ekici

Emre Can

Leon Osman

Soner Aydogdu

Not: G.Inler'in transfer edildigini varsayiyorum. Baska unuttugum yok herhalde.

chedjou en gec persembe aciklanir beyler büyük ihtimalde. baskalarida o tarihden acilanir. persembeye kadar baskan adalayin zamani var. aysaldan baskasida aday olacagini zanetmiyorum acikcasi. olursa hernagi birisi sif reklam amacli ona pis söverim acikcasi :D

muslera -

eboue-semih- chedjou-üst düzey sol bek

inler melo selçuk arda

burak drogba .................. en ideal kadrodur ve başarı istiyorsak buna mecburuz hamit - amrabat - dany - yekta - emre - umut gibi oyuncularda kadro genişliği açısından avantaj sağlar.... melo ile sneijder dönüşümlü form sakatlık cezaya göre giren çıkan değişir inler meloya alternatif oluşturur forma rekabeti oluşturur yeri geldi hamitle oyunu kanada açarsın

Nuri Sahin'in 1.5 sene kiralik olmasi sebebiyle alternatifler;

Tolgay Arslan

Okay Yokuslu

Mehmet Ekici

Emre Can

Leon Osman

Soner Aydogdu

Not: G.Inler'in transfer edildigini varsayiyorum. Baska unuttugum yok herhalde.

Tolgay Arslan ?

Okay Yokuslu ?

Mehmet Ekici overrated

Emre Can imkansiz

Leon Osman daha yeni uzati evertonda

Soner Aydogdu daha kalsin alt yapimizda 2-3 yil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt