Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yanlis BAL ile ve bate , plzen lazio gibi rakiplarila geldi o noktaya..

Öyle veya böyle kupayı alıyolardı.. Ben Benfica maçında bile hop oturup hop kalktım Nasıl dua ettim Cardozoya...Velhasıl kanatlarda stoch krasiç defansda bekir egemen zigler hasan ali....Yani bizde yedek olacak oyuncuların başarısı deil..Kompakt orta sahaları en güçlü taraflarıydı..Topal Cristian Beleşoğlu vs....

Fener uefada Orta sahadaki oyuncularıyla ilerledi.Ne kanat ne beklerinde iş yoktu..Biz Melo forma girene kadar seri bile yapamadık çünkü Sadece Selçuk vardı Hamit bi iyi bi kötü (Avrupa dışında çoğunlukla kötü)Hatta bu yüzdeen Selçuk bile kötü gözüktü.Ortada kompakt bi yapı olunca gerisi kolay oluyo Yektayla Kötü Hamitle Hazır olmayan Meloyla olmuyo..Orada kaliteli alternatif yaratmak lazım...

Defansina güvenmezsin en cok iki 6 Numarayla oynarsin öyle oynatirsanda tek forvete dönmen lazim.Ha kuslarin avrupada ilerlemesine gelince öyle güclü orta saha güclü kadrodan falan deil batesi plezeni derken biraz sans,ruslar portekizler önem veriyordu bu Kupaya onlarda artik okadar sallamiyor,zaten biraz önem veren portekiz Takimida cok rahat eledi bunlari.

Bazıları uçuyor. Gerçekten uçuyor.

xwm9gzdw.png

Alinti: @tnrzdmr

Ya nolmuş vizyonunuzu geniş tutun İnler ve Meloyu aynı anda alıp oynatabiliriz nolcak bu kadar sıkıntı değil..Hamit İnlerin yedeği(artık kim iyiyse) Meloda normal yerinde oynar..En azından biri sakat olunca Yekta yı değil Hamit yada inleri izleriz...

Benim valla nedense bu yaz transfer doneminden hic bir umudum yok. daha chedjou'yu bile bitiremedik. bitti ama halan aciklanmadi :rolleyes:

Transfer Nöbeti

Selamun aleykum hanimlar beyler, var mi guzel gelismeler?

Defansina güvenmezsin en cok iki 6 Numarayla oynarsin öyle oynatirsanda tek forvete dönmen lazim.Ha kuslarin avrupada ilerlemesine gelince öyle güclü orta saha güclü kadrodan falan deil batesi plezeni derken biraz sans,ruslar portekizler önem veriyordu bu Kupaya onlarda artik okadar sallamiyor,zaten biraz önem veren portekiz Takimida cok rahat eledi bunlari.

İnler ön libero değil orta saha.. Yani İnlerle Melo iki ön libero etmez...Melo geride önde Selçuk İnler oynar..Kuşların şansına bişey demiyorum ama orta sahaları en güçlü yerleri ve Marsilyayı Borussia Monchengladbachı deplasmandayendi ve tarihlerinin en başarılı avrupa yolunu yaptılar

Ya nolmuş vizyonunuzu geniş tutun İnler ve Meloyu aynı anda alıp oynatabiliriz nolcak bu kadar sıkıntı değil..Hamit İnlerin yedeği(artık kim iyiyse) Meloda normal yerinde oynar..En azından biri sakat olunca Yekta yı değil Hamit yada inleri izleriz...

Bu dediğin olmaz sende biliyorsun. İnler hamit yerine geçerse eboue'nin uçağına el sallarsın. Vizyonu geniş tutmak sorun değil. Aynı tip özellikli adamları toplayacağına farklı varyasyonlar deneyebileceğin hızlı kanat oyuncularını transfer etmeye ne dersin.

Yalnız Adnan Öztürk'ün açıklamaları üzücü. Adam açık açık başkan arkamızdan iş çevirdi diyor. Resmi siteden seçim kararı açıklanmadan 1.5 saat önce konuştum, "basının uydurması" dedi diyor...

Doğruysa rezalet. Kesilecek kurbana bıçak gösterilmez de 1.5 saat için de böyle ayakta uyutulmaz bence.

Yalnız Adnan Öztürk'ün açıklamaları üzücü. Adam açık açık başkan arkamızdan iş çevirdi diyor. Resmi siteden seçim kararı açıklanmadan 1.5 saat önce konuştum, "basının uydurması" dedi diyor...

Doğruysa rezalet. Kesilecek kurbana bıçak gösterilmez de 1.5 saat için de böyle ayakta uyutulmaz bence.

Bu kadar güçlü bir Ünal Aysal'ın ne diye suyuna gitmezler anlamış değilim. Bi de kere de sizin borunuz ötmesin ölür müsünüz...

İnler ön libero değil orta saha.. Yani İnlerle Melo iki ön libero etmez...Melo geride önde Selçuk İnler oynar..Kuşların şansına bişey demiyorum ama orta sahaları en güçlü yerleri ve Marsilyayı Borussia Monchengladbachı deplasmandayendi ve tarihlerinin en başarılı avrupa yolunu yaptılar

O onlarin Tarihi olmadigindan öyle oldu :))

Valla bu sezon benim icin en iyi Transfer,Transferin hazirlik baslamadan olmasi olacak.Melo ve solbek en gec bir iki Haftaya bitsin sonra Lüks olan islere pastasiydi cilegiydi kiraziydi bakilir.

Bu dediğin olmaz sende biliyorsun. İnler hamit yerine geçerse eboue'nin uçağına el sallarsın. Vizyonu geniş tutmak sorun değil. Aynı tip özellikli adamları toplayacağına farklı varyasyonlar deneyebileceğin hızlı kanat oyuncularını transfer etmeye ne dersin.

Ebue Hamit dışında kimle oynasa bence daha başarılı olur.İnler yada başkası..Eboue ile Hamit sanki farklı gezegendelermiş gibi sahada..Ha İnler Melo aynı anda olur olmaz bilmem ama ben olsun isterim.Bizim sistemde Seijder varken kanat oyuncusu sadece yedek olur...Çünkü mecburuz 3 lü orta saha oynamaya...

.....Sneijder....

SElçuk....Hamit....

........Melo......

Kanat sadece bazı maçlarda taktik gereği oynar ideal kadro dizlişi bu veya buna yakın varyasyonlar olur

Adnan Öztürk'ün doğru söylediğine inanmıyorum. 1,5 saat için niye yalan söylesin, 3-5 gün dese inanırım da..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt