Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

O onlarin Tarihi olmadigindan öyle oldu :))

Valla bu sezon benim icin en iyi Transfer,Transferin hazirlik baslamadan olmasi olacak.Melo ve solbek en gec bir iki Haftaya bitsin sonra Lüks olan islere pastasiydi cilegiydi kiraziydi bakilir.

Züpppeeerrrr...

Adnan Öztürk'ün doğru söylediğine inanmıyorum. 1,5 saat için niye yalan söylesin, 3-5 gün dese inanırım da..

Bana da saçma geldi, ama doğru olma ihtimali de sıfır değil. Yalan söylüyorsa da arkadan bıçaklıyor resmen başkanı.

Herşey iyi giderken bu yönetimdeki hareketlenme transferlere sekte vururmu dersiniz?

Ebue Hamit dışında kimle oynasa bence daha başarılı olur.İnler yada başkası..Eboue ile Hamit sanki farklı gezegendelermiş gibi sahada..Ha İnler Melo aynı anda olur olmaz bilmem ama ben olsun isterim.Bizim sistemde Seijder varken kanat oyuncusu sadece yedek olur...Çünkü mecburuz 3 lü orta saha oynamaya...

.....Sneijder....

SElçuk....Hamit....

........Melo......

Kanat sadece bazı maçlarda taktik gereği oynar ideal kadro dizlişi bu veya buna yakın varyasyonlar olur

Sen benim demek istediğimi sanırım çözemedin. İnler ve melo aynı anda gelirse eboue'nin uçağına el sallarsın. Yabancı sınırının vuracağı adam olur. Ha yalnız şu da var takım orta sahası defansif yönden kusursuza yakın olur. Birde hamit'e açılma sen aga diye komutlandıracaksın. Bu şekilde de tamamen kanatsız oluruz. Yukarı tükürrsen bıyık aşağı tükürsen sakal konumundayız. Burak'ı yaz kampında sağ açık olarak çalıştırmalıyız bence.

Sen benim demek istediğimi sanırım çözemedin. İnler ve melo aynı anda gelirse eboue'nin uçağına el sallarsın. Yabancı sınırının vuracağı adam olur. Ha yalnız şu da var takım orta sahası defansif yönden kusursuza yakın olur. Birde hamit'e açılma sen aga diye komutlandıracaksın. Bu şekilde de tamamen kanatsız oluruz. Yukarı tükürrsen bıyık aşağı tükürsen sakal konumundayız. Burak'ı yaz kampında sağ açık olarak çalıştırmalıyız bence.

Pardon... Doğru yabancı sınırı bi sıkıntı ama Melo da takımın çok önemli parçası...Keza Eboue desen alternatifsiz..Bence bu yabancı sınırlamasıyla ilgili deĞişiklik olur

Bence bizim yönetim TFF'den yabancı sınırıyla ilgili olumlu bir sonuç almadan Nani gibi bir kanat transferi yapmaz. Yabancı sınırı konusunda sonuç olumlu olursa, Nani gibi bir adam daha beklerim ben. Olumsuz olursa Arda zorlanır, o da olmazsa 4-3-1-2 devam edilir. Böyle düşünüyorum. Şu an öyle bir durumdayız ki, yabancı sınırına göre transfer yapsan, belli olmaz değişiklik yapılabilir. Sınır kaldırılır diye transfer yapsan, kaldırılmayabilir de. En iyisi kamp dönemine kadar ayakları sağlam yere basarak hareket etmek.

son-dakika-spor.jpg

BLJCef6CQAARiEM.jpg

Re: Transfer Nöbeti

Haci reyiz tff yi dagitmadi mi hala artik goreve baslasin insallah lafta kalmaz dedikleri o zaman su yabanci kısıtlaması bambaska bişey olabilir cunku inşallah yeni gelen federasyon baskani galatasarayimiza yakin biri olur

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Haci reyiz tff yi dagitmadi mi hala artik goreve baslasin insallah lafta kalmaz dedikleri o zaman su yabanci kısıtlaması bambaska bişey olabilir cunku inşallah yeni gelen federasyon baskani galatasarayimiza yakin biri olur

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Aman aman bize yakın birileri uzak olsun TFF'ye. Adil olsun yeter gelen kişi.

Transfer Nöbeti

Fatih hoca mac icinde farkli taktikler yapabilecegi bir kadro istiyor. Amrabati bunun icin aldi ama tam beklefigini alamadi seneye daha iyi olacak.

Aydin'dan ise cok daha fazla yararlanmak istiyordu ama hic verim alamadi.

Bu yuzden yabanci siniri ne olursa olsun kesin hizli ve calimci bir kanat transferi olacak bence.

Fatih hoca mac icinde farkli taktikler yapabilecegi bir kadro istiyor. Amrabati bunun icin aldi ama tam beklefigini alamadi seneye daha iyi olacak.

Bu yuzden yabanci siniri ne olursa olsun kesin hizli ve calimci bir kanat transferi olacak bence.

Türk alırsa Aydın'dan, yabancı alırsa Amrabat'tan vazgeçmek zorunda öyleyse ;)

Ya ben bu Aydın ın iyi oynadığı maç hatırlamıyorum ne bi faydası ne bi takıma coşkusu hiçbirşey vermeden yaşlandı Hala bizim takımda ya bi gitse Anadolu kulübüne bakalım silinecekmi yoksa küllerinden mi doğacak..Ve sürekli kadroda yer işgal ediyo eminim Bursada olsa oynayamaz

Seneye Amrabat'ın daha iyi olabilmesi için önce forma giyebilmesi lazım.

6+0+4 uygulanırsa çoğu maçta tribünde bekleyecek zaten.

Bu sezon aldığı sürenin yarısını bile yakalayamayabilir belki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt