Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arda yada İnler süper olur:b5:

tarftarin istekleri bunlar. yönetimden daha bir sez cikmadi bu isimler hakinda simdiye kadar. arda benim icinde büyük süpriz olur demeci vardi baskanin okadar. inlerin I si daha kimseden düsmedi. forumca hayal ettigimiz isim sadece simdilik :D

Isime takilma, yabanci sol bek olsun diye yazdim.

(Tremoulinas, Carlinhos, Kolarov, kim olursa olsun ama ben Clichy'yi isterdim)

yabanci gelecekse carlinhos gelsin digerleri pahali almazlar yoksa yabanci kurali zit mit derlerse balta oynasin atilla turan i alirim 6 ay icinde balta dan yerini kapar zaten

yabanci gelecekse carlinhos gelsin digerleri pahali almazlar yoksa yabanci kurali zit mit derlerse balta oynasin atilla turan i alirim 6 ay icinde balta dan yerini kapar zaten

Bizim 2 yıldır oynamayan Ferhat'ın yedeği Atila mı?Bu seneki değil de geçen seneki Balta ondan iyidir bence.

Umut Bulut'un bonservisini neden almıyor bunlar hala ya?

İlle yönetime sövelim mi burdan.En sonunda onu yaptırcaklar bize.

Oynar.

Ama Fulham birakirmi? Sanmiyorum.

Niye birakmasin ki? Biz Arda´yi cok mu birakmak istiyorduk? Futbolcuda bitiyor is.

Oyuncu "Ben gitmek istiyorum" desin, öyle bir birakirlar ki. Baska sanslari yok.

Aynisi Arda icin de gecerli. Yok Simeone birakmiyormus da falan filan. Hikaye. Arda´da bitiyor is.

Chedjou: "Drogba beni aradı ve İstanbul’u anlattı. Takımın aile gibi olduğunu söyledi bu da benim kararımda etkili oldu.”

Şampiyonluk yakın, şarjörleri takın

-İbrahim Hacıosmanoğlu

:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt