Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Serdar Taşçı yıllık 5 milyon euro kazanıyor.

Çok veriyorlarmış ama fener sınır kalkmasın dediğine göre Taşçı veya Ömer'den birini alacak gibi.3 Türk kazma olur o zaman stoperde yabancı almalarından iyi olur.

Muhtemelen Kerim Frei vs. gurbetçilerle ilgilenmiyoruzdur bile.Bi sol bek bi de Melo alınıp transfer kapatılır..

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Ne açıdan korkutuyor? Hacı C++ sardım ama çok sıkıcı.Muhammed Mastar'ın kitabını aldım.

İngilizceniz varsa youtube den güzel bir kullanıcı önerebilirim c++ ve benzeri programlama dilleri eğitimi veriyor bir sürü videosu var.

[video=youtube;1v1gBqgEcew]https://www.youtube.com/watch?v=1v1gBqgEcew[/video]

Aurelien Chedjou: "Galatasaray'ı seçtim, çünkü onlarda da Lille'de olduğu gibi aile ortamı var"

-------Drogba--Burak

---------Sneijder

-------Selçuk--Hamit

-----------Melo

Carlinhos---------Sabri(mecburen)

--------Semih-Chedjou

---------Muslera

Bu kadro da bence şampiyon olur, yeter ki iyi bir hazırlık kampı geçirsin

Bayern Münich kadrosunda sağ beke Sabri'yi koy bütün sezon o 11'le oyna, ilk 3'e giremezsin TSL'de.

Anlıyorum ama konuşamıyorum sözü tam bana göre.:) Çok iyi değil İngilizcem.

Anlıyorsanız sorun yok :D Eğer isterseniz youtube de The New boston diye aratırsanız görsel eğitim iyi olabiliyor tabi bir sürü farklı programın eğitimi var o sitede.

faks makinem gümüşten

yeni çıktım metristen,

tebrik mesajı gelmiş,

florentino perezden :D:D:

Anlıyorsanız sorun yok :D Eğer isterseniz youtube de The New boston diye aratırsanız görsel eğitim iyi olabiliyor tabi bir sürü farklı programın eğitimi var o sitede.

Çok sağol kardeşim.Ama şuanda bakma imkanım yok.Sağ elim kırık.2 ay filan kullanamayacam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt