Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Burak-Arda takası olursa bir de Drogba'ya alternatif yedek forvet almak lazım. Bütün planlarını 35 yaşındaki bir futbolcunun üzerine yapmak çok akılcı olmaz, söz konusu adam Drogba bile olsa.

Eboue-Danny-Chedjou-Zenci

bi zenci solbek de alindi'mi tamamdir :asd:

Melo-İnler-Selçuk orta sahası çok mu kötü olur yaratıcılık olarak?

zenci solbek:

mbengue.jpg

Gökhan Zan: "Mourinho, Real Madrid ile yaptığımız maç sonrası benim yanıma gelip iyi oynadığımı söyledi"

Serdar Tasci ~ 3,0 Mil€ kazaniyor. (Vergi 40-50% ile 1,6-1,8 arasi net para aliyor)

birisi cikmis 5 demis , 5milyon yillik kazans ve Stuttgart? hahah neyimli gülim bilmyiorum :asd:

benim başka bir forumdan duyduğum o parayı net olarak istiyormuş serdar

fb ve gs almak için uğraşıyormuş, 3m cash parada 2 kulüpte vermez, net 2 bile fazla.

saka maka...bugün hani aciklanicakdi...

hadi bi kap aciklamaa gelsin "tamamen transfer olsun"... herkez rahat etsin, öteki mevkilere bakalim.

-> K. FREI :ayatollah:

Persembe Istanbul´a geliyormus sanirim. Persembe aciklanir. Borsada uygun günler mi var bilmiyorum, hep bekletiyoruz biz böyle.

Kerim Frei, Gökhan Töre gibi Türklere saldirsinlar simdi. Biraz da genclesmemiz lazim artik. Ayrica yetenekli de oyuncular.

taşcı fenerle anlastığı antudada geçiyordu yakında atacakmıs imzayı ama ömer topragı alacaklarını sanmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt