Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

11'den bahsediyoruz.K.Frei'ın potansiyeli biliyoruz zaten.ayrıca Hamit Ş.ligi'nde çeyrek finali getirdi oynadığı oyunla.

Yas konusunu bukadar takilmamak gerek. Artik Oyuncular genc yasdan itibaren iyi performans sergilebiliyorlar.

Güclü Alman Ligini alalim. 1 sene önce Dortmund aldi Ligi. O sene önce 'de aldi.

Oyuncular kac yasindaydi Bayernli ligi kazandiklarinda?

(oyuncular o zaman dortmund'da oynadilar, veya daha transfer olmadan iyi perormans sergiliyorlardi...)

Götze 18

Gündogan 20

Reus 21

Subotic 22

Bender22

...ayrica dünyanin en iyi sol beklerin arasinda simdidem anilmaya bi "Alaba var" 22yasinda...

bi pok yapmis sener daha taniyan yok takima banko koymak isteyen var hani potansiyeli olurda kadro genisligi icin alinir o baska

Sizi mi kiracam...alin Kadro. :ayatollah::asd:fazlasini ben öderim cebimden.

722940_Galatasaray_SK.jpg

Şampiyonlar liginde final oynar bu kadro.. (Tabi Şener yerine Eboue olacak avrupada)

Baktilar ki Fenerbahce herkese salca oluyor, duyumlar bir anda kesildi. Bence iyi de oldu.

Madem ortada anlastigin isim yok, o zaman isim verme yahu. Zorlaniyoruz sonra.

Ama bazi Türk oyuncular var ki, gercekten kacirmamamiz gerekiyor. Zaten piyasada alinacak cok Türk yok.

Kerim Frei ve Gökhan Töre´yi gercekten istiyorum. Gökhan Inler ve Arda Turan zor olacak, keske olsa.

suandaki durumda degisen birsey olmayacak

muslera

eboue

chedjou

melo (alinirsa)

sneijder

drogba

bunlar banko oynar 11 de

bu ne ya hic duyum muyum yok...34cimbom denen kolpaciyi bile arar oldum

guizada senerin o goruntudeki gibi sallıyordu bol bol ispanyada.....Ligin asansor takımları 3 buyuklere bursaya oynadıkları gibi oynamazlar...Sener cimbomda seker olur erir gider ha sener ha seker :)

Monaco güzel yer. Gitmisligim var.

ama biraz "cok zenginiz havasi var...bu tür sehir havalarini hic sevmen. Insanlari üzerinde de yayiylior... Munich'de öyle mesela.."

adam yillardir brezilyada oynuyor, tamam avrupa icin belki taninmiyor ama sener kim yaa?

Forum üyeleri tarafından Potansiyelli olduğu iddia edilen bir oyuncu. Şeneri alıp sağ bek oynatacağıma Hamiti sağ Bek'e yazarım.

ulan alin su naniyi baska transfer yapmasanizda olur :)

özelikle kanatlaradan oynacagimiz icin isityorum bu oyuncuyu.

cünkü suan kanat diye birsey yok !

Allahim yarin soyle uyandigimda Demirkafanin istifa ettigini duyum yarabbim, aminnnn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt