Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arda Turan, Fenerbahçe’nin teklifine ne cevap verdi? Burak Yılmaz için G.Saray’a hangi takım, ne kadar teklif etti? Beşiktaş hangi dünyaca ünlü yıldızın menajeri ile görüşüyor? Hepsi yarın AMK’da…

Hayır. Fiorentina, 20 milyon €. Jupp Heynckes.

Pfff kadroya bak.

722959_Galatasaray_SK.jpg

10 yabanci :asd:

Beyler biraz TFF'ye anlayis lütfen.

Yillardir sol beklerde yabanci futbolcu oynadigi icin türk sol bek cikmadi. Yani yabanci sayisi en iyisi 5 olsun.

Yakında TFF'den "Türk futbolunda yıllardır sol bek çıkmıyor

bizde oturup karar aldık yabancı sayısını 5 yapıyoruz ve bunların hiçbiri sol bek olamaz" tarzında bir tebligat çıkarsa şaşırmam

Bu her kimse aysala cerez atıyor gibime geldi sag eline bakın :D

twitteri olan, bunu Chedjou'ya göndersin.

saclarini öyle yapsin :asd:

pfwfg7vr.jpg

Yillardir sol beklerde yabanci futbolcu oynadigi icin türk sol bek cikmadi. Yani yabanci sayisi en iyisi 5 olsun.

O zaman sol bekte yerli oynatma zorunluluğu getirip, geri kalan bölgeleri serbest bıraksınlar :asd:

Muslera

Eboue_______Semih_______Chedjeu______XXXXX

Hamit_______XXXX______Selçuk

Sneijder

Burak_______Drogba

Hiç başka taktik yazmayallım arkadaşlar burak ve Drogba'nın olduğu kadro başka şey oynamaz. 4-2-3-1 oynayacaksak Burak veya Drogba'dan biri yedek kalmak zorunda,ayrıca İnler ve Arda'nın geleceğini düşünmüyorum.XXX yazan yerler ben bir isim bulamadım yabancı sınırı yüzünden.

Sedat Doğan, Emir Sarıgül ve Bülent Tulun devam edecekler demek ki fotoğraflar bunu anlatıyor.

''

722969_Galatasaray_SK.jpg

biktim vallah

A2 maçlarını izleyen var mı hiç? Sadık Çiftpınar'dan baya ümitli olan arkadaşlar var sizce çıkar mı bu sene A takıma. 20 yaşına gelmiş, boyu 1.83. fizik açıdan eksiği olmayan bi oyuncu izlenimi yarattı bende. Tam saha dergisine bi röportaj vermişti geçenlerde, tekniğinin de fena olmadığını söylüyorlar. Alt yapıdan bir oyuncu daha kazansak hiç fena olmazdı.

Arkadaşlar bu receple niyazla münasebetimiz nedir? imzalamış falan deniliyordu ? doğruluk payı var mı?

yok olmaz. sol bek cikacaksa o zaman 4de yok yok 3e indirsinler hemen. hata 30u gecen türkleride yasli kontenjani yazsinlar . en fazla 3 30u gecen türk ola bilir diye madde ilave etsinler. saka maka böyle hamle bekliyorum bunlardan ilerde :SS:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt