Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

--------------------------------Muslera---------------------------------

Eboue--------------Semih Kaya--------------Chedjou------------Yerli Solbek/Riera

------------------------Selçuk İnan------Felipe Melo-------------------------

---------Luis Nani/Hamit----------W. Sneijder------------Arda Turan-----------

-----------------------------Didier Drogba/Burak---------------------------------

Kırmızılar 2.yarı oyuna girer.

sol bek icin baris gök denenmeli diyorum baska bir sey demiyorum. hic mi isik yok bu adamda :D

--------------------------------Muslera---------------------------------

Eboue--------------Semih Kaya--------------Chedjou------------Yerli Solbek/Riera

------------------------Selçuk İnan------Felipe Melo-------------------------

---------Luis Nani/Hamit----------W. Sneijder------------Arda Turan-----------

-----------------------------Didier Drogba/Burak---------------------------------

Kırmızılar 2.yarı oyuna girer.

Mantıklı ama kural 6+0 ne yazık ki.Bari 6+1 olsa yabancı olmayacak kulübede rezillik.

Jem-Selçuk ikilisine ne dersiniz?olmaz büyük ihtimal ama yine de sorayım dedim.

vallah ben dahil jem i herhalde videolardan izlemisidir. videoya görede ben öyle iyi veya kötü yorumu yapmak istemiyorum. en azindan 2-3 macini izlemeden hic bir oyuncu hakinda yorum yapmam. youtube videolari cok yaniltiyor insani malesef.

cl'de dany-chedjou oynatmak varken sacma sapan yabanci kisitlamasi yüzünden dany'yi satmak zorunda kaliyoruz. yazik!

Yabancı sınırlamasından dolayı kesik yemez ve sistemi 4-2-3-1 olarak değiştirirse Terim, ben Amrabat'tan iyi şeyler bekliyorum ve bu sene onun senesi olabilir.

Son haftalara doğru girdiği maçlarda oyuna hareket katmıştı.

bursa nin menejeri gelmis foruma kazik atmaya

defansif bölgelerde durmayı sevmeyiz. Halısahada bile tüm takım sırayla kaleye geçer, bir süre sonra tüm takım ofansif olur. kanımzıda var.

türk halki savasci halk demiyorlar bosuna. spor programmlarda bile savas var malesef. erman toroglu bagiri bir yandan diger yandan ahmet cakar ortami gerer bagirir. bizde söveriz küfür ederiz tv basinda ama yinede bakariz :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt