Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bunu ben demiyorum haberleri çıktı serdar aziz dany takası düşünülüyor diye bende buna şener de katılmalı diyorum eğer olacaksa. istediğimden değil

eger oyle bir takas olacaksa bursa nin bize bide para vermesi lazim hem sener midir nedir eboue yi kesecek degilya millet guler, anca yedek olur

Ünal Başkan bugün "daha zamanımız var transfer mevsimindeyiz" dedi. Transfer zamanının kamptan önce olduğunu hatırlarlar umarım.

Melo'nun yerine alınabilecek İnler dışında başka yerli oyuncu varmı?

eger oyle bir takas olacaksa bursa nin bize bide para vermesi lazim hem sener midir nedir eboue yi kesecek degilya millet guler, anca yedek olur

takip etmiyor olabilirsiniz ayrıca bana bursalı imalarında bulunmayın lütfen ama şenerin iyi kumaşı var bence eboue en fazla 2 yıl daha oynar şimdiden yerini alacak iyi yerli bulunsa fena mı olur

Melo'nun yerine alınabilecek İnler dışında başka yerli oyuncu varmı?

Sertan var akhisarsporda, taş gibi oyuncu, anadolu topçusu diye önyargılı olmamak lazım, adam oynadığı her maç ya asist yapıyor ya gol atıyor, savunma özellikleride iyi, gelse süper bir rotasyon oyuncusu olur.

takip etmiyor olabilirsiniz ayrıca bana bursalı imalarında bulunmayın lütfen ama şenerin iyi kumaşı var bence eboue en fazla 2 yıl daha oynar şimdiden yerini alacak iyi yerli bulunsa fena mı olur

bende diyorum iste anca yedek olur o yuzden eboue yi kesemez, eboue 3 yil daha gider, dany yi bursa istiyorsa para versin

Bu Musa Nizam nasıl beyler izleyen var mı ? FM ye göre yorum yapmayın ama ciddi ciddi solbek ve stoper oynayabiliyor. İş yapar mı ?

bu yabancı sınırı işinin içinden nasıl çıkacağız , cidden büyük sorun

takımda 10 tane yabancı var..3 tane de yeni alacağız heralde.. bunlardan 7-8 i banko oynayacak adamlar olacak

Yapılacak en büyük transfer tff başkanını defedip oraya gerçekten ülke futbolunun çıkarlarını düşünecek birini getirmek olur .. fenerin çıkarlarına göre hareket eden değil , ancak bu şekilde yabancı sınırı illetinden kurtulabiliriz..tabi bu kolay olmayacak.. fener bırakmak istemiyor demiroren ve cetesini

bende diyorum iste anca yedek olur o yuzden eboue yi kesemez, eboue 3 yil daha gider, dany yi bursa istiyorsa para versin

tamam renktaş zaten eboueyi kesemez zaten ama iyi ve hazır bir yedek olur ayrıca takas olacaksa diyorum. dany bence çok iyi yabancı sınırı olmasa gitmesini asla istemem

Sertan var akhisarsporda, taş gibi oyuncu, anadolu topçusu diye önyargılı olmamak lazım, adam oynadığı her maç ya asist yapıyor ya gol atıyor, savunma özellikleride iyi, gelse süper bir rotasyon oyuncusu olur.

Sertan kadar bizim Yekta da oynar orda, ama Melo etkisi yapacak kapasitede değil Sertan.

bu yabancı sınırı işinin içinden nasıl çıkacağız , cidden büyük sorun

takımda 10 tane yabancı var..3 tane de yeni alacağız heralde.. bunlardan 7-8 i banko oynayacak adamlar olacak

Yapılacak en büyük transfer tff başkanını defedip oraya gerçekten ülke futbolunun çıkarlarını düşünecek birini getirmek olur .. fenerin çıkarlarına göre hareket eden değil , ancak bu şekilde yabancı sınırı illetinden kurtulabiliriz..tabi bu kolay olmayacak.. fener bırakmak istemiyor demiroren ve cetesini

demiroren bjk ya tekrar aday olacakmis deniyor du sabah :cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt