Onur Şahan
Cezalı
- 4 Haziran 2011
- 13.450
- 1
- 1.053
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yani doğruluğunu bilmem etmem sonuçta ceza almaları doğru olur çünkü yapmışlar. Ama doğruysada gereksiz olur bizi ilgilendiren bir süreç değil zaten sürecin başında çok güzel bir açıklamamız olmuştu. Bu ateş üfleyerek sönmez. Bu tarz açıklamalar gerilimi arttırır iki kulübünde milyonlarca taraftarı var.
ibrahim hacıosmanoglu geldı ortalık karıstı
muharrem usta devletın adamı falan dıyorlar
Muharrem Usta daha öncelerden Fb nin kongre üyesimiymiş neymiş.
Galatasaray kulübünün 09.08.2011 tarihinde Kamuoyu Aydınlatma Platpormu (KAP)'na yaptığı o açıklamada yer alan o özel maddeye göre, Arda Turan'ın bir Türk Kulübüne transferi halinde Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş.'ye öncelikli alım hakkı tanınıyor.İşte o açıklama;
![]()
Fenerbahçe'den Yalanlama
Fenerbahçe resmi twitter adresinden akşam saatlerinde konuyla bir yalanlama geldi. Açıklamada; " Arda Turan'a 7 Milyon euroluk transfer teklifinde bulunduğumuza yönelik haberler gerçek dışıdır. A. Madridli futbolcuyla ilgili bir transfer çalışmamız bulunmamaktadır" ifadesi yer aldı.
FLAŞ | Ünal Aysal'dan F.Bahçe için flaş açıklama: "Sürecin sonucunda hem Aziz Yıldırım hem de Fenerbahçe ceza alacak"
ya öyle kamerelara söylemiyor sohbette söylüyor ve ceza almasını istemiyorum diyor. normal bence
adam kelımesı bıraz kınayeli olmus
ne var takıldım sana kötümü yaptım
![]()
böyle olacaksa edirne'den öteye geçmeyin !
Öğrendiğime iyi oldu