Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bence de kendi takımınla ilgilen başkan.Biz iyi olduğumuz sürece nal toplatırız biz bu kuşlara.

Eğer bu süreçden trabzonspor kupayla çıkarsa bu hacıosmanoğlumu nedir hakkaten efsane başkan adını hakedecek.

Keşke UEFA verse direk cezayı. ama sadece FB'ye ve Milli Takım'a. Ortalık tertemiz olduğu gibi cezayı içerden vermediklerinden pek falz dil de uzatamazlar. Kuyruklarını kıstırır köşelerine çekilirler.

Ben önceden milli takıma ceza gelmesini istemiyordum ama Milli takımdan da bi cacık olmayacak. Selçuk İnan'ı zamanında kadroya almayaıp beleşoğlunu oynatan bir adam var başta.

BLTIcn-CEAEMzt9.jpg

böyle olacaksa edirne'den öteye geçmeyin !

Ardanın arkadaşları;Emre,Caner,Rıdvan,Acun bu nedir arkadaş sen bu adamların Galatasaray düşmanlığına nasıl dayanıpta yakın arkadaş olabiliyosun

[h=5]Unal Aysal : Sike Surecinin sonunda fenerbahcede aziz yıldırımda ceza alacak...( Bu adam dediyse fenere gecmis olsun )....

Hersey fenerin aleeyhine gelisiyor

Trabzonspor fener icin baskanlıga elikanlı bi mafia yi getirdi adam 1 numaralı fener dusmanı...

UEFA da simdi fenerin tepesine coktu....

Feneri savunan federasyon baskanı demirorende istifası cebinde...!!!![/h]

Ezikleri zor gunler bekliyor :ayatollah::ayatollah:

Ardanın arkadaşları;Emre,Caner,Rıdvan,Acun bu nedir arkadaş sen bu adamların Galatasaray düşmanlığına nasıl dayanıpta yakın arkadaş olabiliyosun

Ardanın en sevdiği simalardan biri mehmet ağar, koyu GS li. Benimde fenerli arkadaşım çok, fenerli arkadaşı olması bize ihanet etceğini göstermez.

Arda yada inleri alsak kadro rahatlıycak.

ARKADAŞLAR ÜNAL AYSAL nerde dedi fenev ceza alcak diye, kaynak var mı? Eğer dediyse feneve geçmiş olsun, ama ben ünal aysalın böyle bir şey diyeceğini sanmıyorum gerçek olsa bile.

fenerin şaampiyonluk sayısının 16 olarak dğiştirlmesi lazım. şike şampiyonluğunun yanında 1 tane de beleş şampiyonlukları varmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt