Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yahu bu Trabzon başkanınıda iyice mafya yaptınız adam inşaat sektöründe çalışıyor korumalara var o kadar amma abartıldı. :D

28351771422.jpg

katılmamak elde degıl

ama bıseyler var heryerden haberler gelmeye basladı

Bizim baskan class adam kulagı deliktir ama gelişmelerden zaten yola cıkarsak dananın kuyrugu yakında kopacak gibi..

1-Rapor uefaya iletilmiş şike var denilmiş

2-Uefa zaman aşımını kaldırdı gecmişe yönelik istedigi ispatlandıgı takdirde cezai işlem uyguylayabilicek

3- ülkenin baglı oldugu federasyon yaptırım yapmazsa biz yaparız dediler..

4- Devletin destekledigi trabzon baskan adayı kaybetti

5-Yargıtay kararı ocak ayında 2014 cıkıcak deniliyor

Ardanın en sevdiği simalardan biri mehmet ağar, koyu GS li. Benimde fenerli arkadaşım çok, fenerli arkadaşı olması bize ihanet etceğini göstermez.

Fenerli arkadaşı olmasın demiyorum ki bize ihanet etcek de demiyorum söylediğim isimleri okumadın herhalde adamlar her fırsatta Galatasaraya karşı bu kadar şey yapsın sen git toplan hep beraber can ciğer ol.Olmaz arkadaş bana ters.Ben bu adamların yanında gördükçe ardayı soğuyorum

Ali Sabancı baskanin listesinde. ikna etmis via AMK...

bu habere cok sevindim. böyle güclü isimleri gerekli. medjada da öyle herkez isteidgini yapamaz en azindan

mehemet alı aydınlar büyük adam mıs vesselam

fenerı çok iyi bi pozısyona soktu

eger fener clye gıtseydı çoktan kapanırdı bu mevzu

Birisi lutfen yardimci olabilirmi? dun unal aysal ve trabzonun yeni baskaninin resmi var. aysal onura talibiz yaziyor sonra altinda elmander'de guzel kaleci olur yaziyor :asd: bulamiyorum.

Arda Turan, Fenerbahçe’nin teklifine ne cevap verdi? Burak Yılmaz için G.Saray’a hangi takım, ne kadar teklif etti? Beşiktaş hangi dünyaca ünlü yıldızın menajeri ile görüşüyor? Hepsi yarın AMK’da…

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt