Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ali Sabancı baskanin listesinde. ikna etmis via AMK...

bu habere cok sevindim. böyle güclü isimleri gerekli. medjada da öyle herkez isteidgini yapamaz en azindan

Haber doğruysa çok iyi olur, yönetime şöyle 2-3 tane zengin iş adamı koymak lazım.

ARKADAŞLAR ÜNAL AYSAL nerde dedi fenev ceza alcak diye, kaynak var mı? Eğer dediyse feneve geçmiş olsun, ama ben ünal aysalın böyle bir şey diyeceğini sanmıyorum gerçek olsa bile.

tv8 de görüntülü hemde.

buna ayri bi konu acilsin transferlerden cok baska seyler konusuluyor bu konuda :mad:

Ünal aysal dediyse arkadaşlar geçmiş olsun feneve :D Bu adam mutlaka uefadan duyum almıştır, karizmayı çizdircek bir hata yapmaz.

ziya sengül: ünal aysal'in tek hedefi fenevi batirmak, yok etmek

:lol:

bide şu mevzu var ünal aysal feneri bitırecegım demıs

bu gercekmı

Selim SOYDAN a Bak:

O ZAT ; herşeyi söyleyecek, bişey yok...

Aysal Söyleyince Ayıp...

zaten ona yer arıyorlar,sen zannedıyormusun o yabancı muhabbetının nıye düsürüldügünü

tabıkı alt yapı yapıyorlar herseye

Dedigin cok dogru ha. Cok önemli.

Fener UEFA'dan ceza alirsa, kaliteli yabanci oyuncu getirmesi mümkün degildir. Bu yüzden de sinirlamayi düsürerek alt yapisi hazirlaniyor olabilir.

Bitmis bu ülke gercekten.

tff den hiçbi halt çıkmaz yine istifa kongre falan olur. iş uefada bitiyor feneri avrupadan en az 5 yıl men etsinler yeter

zengin bulursun ama türkiye de yönetiyorlar bu aileler bir cekilde. koc ailesi ve sabanci ailesi bu konuda türkiyede cok güclüler.

Zenginden kastımda bunlardı zaten:) Türkiye üzerinde etkili olan zengin aileler ve patronlar.

Birisi lutfen yardimci olabilirmi? dun unal aysal ve trabzonun yeni baskaninin resmi var. aysal onura talibiz yaziyor sonra altinda elmander'de guzel kaleci olur yaziyor :asd: bulamiyorum.

BLOkYWQCMAEx3eE.png:large

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt