Burak Subay
Cezalı
- 10 Mayıs 2013
- 487
- 0
- 706
Cevap: Transfer Nöbeti
Özledik Büyük Aile !
Özledik Büyük Aile !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Fener ceza alirsa bu TFF 5 yil Avrupadan cekiliyoruz derse ne olacak? Düsünen oldumu? Beklenir.
Olan yine bize olacak.
Bu ihtimal'i düsündükce ana avrat düz girmek istiyorum. Olurmu böyle sey, biz Avupada oynayacagiz LAN !
Ciddi bisey sorcam. 13 yasimda amatorde sol bek oynamisligim var. Solagim. Gitsem floryaya beni antrenmanlara cikarirlar mi? Bakarsin beceririm bu isi.
Ünal Aysal ; Başbakan 3 çocuk dedi yaptık, 5 çocuk diyormuş bazı yerlerde bana güvenmesin (gülüyor)

Sahsen futbolu bırakır buz hokeyi izlerim.drogba selcuk haric tum futbolcular gemiyi terk eder....Sampiyonlar ligi hatrına duruyorlar cimbomda adamlar..
Bu ihtimal'i düsündükce ana avrat düz girmek istiyorum. Olurmu böyle sey, biz Avupada oynayacagiz LAN !
Sahsen futbolu bırakır buz hokeyi izlerim.
Sedat Dogan: Nani G.Saray'a sıcak bakıyor Görüşmeler Olumlu Gidiyor.
Böyle bişey dönüyor facede gören oldu mu hiç ?
drogba selcuk haric tum futbolcular gemiyi terk eder....Sampiyonlar ligi hatrına duruyorlar cimbomda adamlar..
5 yabancıyı gecmemek avrupaya gıtme demektır
yanlışmı
Bu Fener ceza alirsa bu TFF 5 yil Avrupadan cekiliyoruz derse ne olacak? Düsünen oldumu? Beklenir.
Olan yine bize olacak.
Olm valla artik futboldan sogudum, olurmu bu ya. Valla acayip moralim bozuk günlerdir.
türkıyede hersey senaryo hersey