Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

en önemli ailelerinden birimi? adam ilkokul mezunu yaw

ilkokul mezunumu bilmiyorum ama haciosmanoglu ailesini biliyorum az cok. baya köklü aile sayilir bunlar. ama bundan daha cok yaninda olan kisi cok daha tehlikeldir. cakarogulu tetikcidir . acimaz . zaten kendiside acikladi yanimda bu dostum var ve o yönlendirecek bu durumda bizi diye.

ilkokul mezunumu bilmiyorum ama haciosmanoglu ailesini biliyorum az cok. baya köklü aile sayilir bunlar. ama bundan daha cok yaninda olan kisi cok daha tehlikeldir. cakarogulu tetikcidir . acimaz . zaten kendiside acikladi yanimda bu dostum var ve o yönlendirecek bu durumda bizi diye.

Valla ben ilk kez duydum, ne işle meşgüller acaba? Ne kadar köklü olursan ol, karşında türkiye ötesinde güçlü olan aileler var koç,sabancı,demirören gibi.

O degil de baskanın 1 2 transfer yapacaz sözleri cok moralimi bozdu.Hani kanat alacaktık genc yetenekler falan yalan oldu

İbrahim abimiz aynı zamanda Trabzon'dan destek görmemiş kendileri

trabzonun agir toplari istemiyor ki. onlar devleten yana mafia bu islere karismasin derdindeler resmen. zaten dün secimde ilk 6 sandikda bu agir top dedigimiz kisilerin oylari vardi sonrasi halk kisim dedigim sandiklar acildi orda da fark atti resmen ustaya.

BLTdT1wCYAAAwP2.jpg

trabzonun agir toplari istemiyor ki. onlar devleten yana mafia bu islere karismasin derdindeler resmen. zaten dün secimde ilk 6 sandikda bu agir top dedigimiz kisilerin oylari vardi sonrasi halk kisim dedigim sandiklar acildi orda da fark atti resmen ustaya.

Zaten Telegolde de şike sürecinde en büyük suçlu Trabzon diyordu iyi yönetemedi bu süreci dedi kendileri Sadri'ye de baya giydirdi aynı zamanda

Valla ben ilk kez duydum, ne işle meşgüller acaba? Ne kadar köklü olursan ol, karşında türkiye ötesinde güçlü olan aileler var koç,sabancı,demirören gibi.

bunlar holding gücleri saydiklarin. medjada herkez bilir. yer altindakileri kac kisi bilir sence en babalarindan bir kaci haric. adamlar gizli kalmayi tercih eder. öyle devamli piyasada olmayi tercih etmezler normal olarak. bu saydigin koc sabanci demirörenler bunlardan korkar resmen. onlarin gücü bir yere kadar yetiyor. haciosman gibiler ise siniri gecmekle sorunlari yok ne demek isteidigmi anladiysan. koc mesela birilerin islerine son vere bilir . medjaydaki adamlari satin ala bilir ve sayre ama can almazlar lafin kisasi. can alan kisminida mafia denilir. siniri gecenler yani.

Şu monaconun para kaynağını sağlayan adamıda yönetime alalım hemen :D:D adam paramı basıyor napıyo bu kadar parayı nerde saklıyolar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt