Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

nuri-sahin-twitter.jpg

eski tweet ama bence nuri türkiye gemlez

Ali Sabancı ismi geçiyor gerçekten çok kaliteli bir insan konuşmalarını dinleyin helal olsun dersiniz hem çok yüksek egosu yok hemde cana yakın geliyor konuşmaları çok zeki olması ve nüfuslu bir aileye mensup olmasına değinmeye pek gerek bile yok bence. Adam aile şirketini bırakıp 0 dan pegasusu kurdu kendi işinin sahibi olabilmesi için yani para ve insan yönetimi konusunda uzmandır büyük ihtimalle.

Para Taraftar Spor dalları ayrıca özel olarak futbol eğer başkan bu dalların hepsinde başarılı olabilecek insanları yönetimine alabilirse çok iyi olur burada en önemli konulardan biri de Fatih Terimin yalnız bırakılmaması bu çok önemli hocayla uyumlu çalışacak insanlar olmalı.

Ali Sabancı'yı bende çok istiyordum ama reddetmiş görevi.

nuri tam olarak nerde oyniyacak ki? kendisi daha fazla selcuk tarsi olan bir futbolcu

Bu Hacıosmanoğlu tanimiyorum...mafya fln söylenyior habere, espirilier fln..

ne Is..kimdir bu
Hacıosmanoğlu ?

Fatih Hoca Melo alınsın ve ya alınmasın orta sahaya biri daha gelecek demişti.Alper olmayınca Nuri çok iyi bir isim bence.

Valdes--Moutinho--J.rodriguez--Falcao--Coentrão baska varmı benim bilmedigim monaconun yeni transferleri

Re: Transfer Nöbeti

Nuri Selçuk tarzında bir futbolcu. Dortmund'da defansif orta saha ile birlikte oynuyor. Melo'nun yerine alınması hata olur. Zaten Galatasaray'a geleceğini düşünmüyorum.

----------------Melo------------

-------Selcuk--------nuri-------

--------------Sneijder------------

Olur iyide olur sanki:)

Alper'i kaçırdıysan Nuri'yi alacaksın bu yabancı sınırlamasında :ka21:

Takımda sol ayaklı oyuncu eksikliği var.Nuri'ye çok sıcak bakıyorum ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt