Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Şikeci ezikler ciddi ciddi onlara gideceğini düşünüyor enayiler. Arda freeoğlu gibi satılık futbolcu değil. O camiada anca satılık topçular oynar.

Düsünmeye devam etsinler o zaman. Yani herkes gider, Arda gitmez. O kadar söylüyorum.

Zaten bunlar kadar midesiz bir camia görmedim ben. Oyuncularin söyledikleri umurlarinda degil. Yeterki biz kizalim.

"Allah bana Fenerbahce´de oynamayi nasip etmesin" diyen bir adami dört gözle bekliyorlar. Böyle midesizler.

Cevap: Transfer Nöbeti

haha,fenerliler ciddi ciddi arda lı kadrolar kuruyolar:lol::lol:

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Anderson ilk çıktığında Ronaldinho'dan daha büyük bir olarak lanse edilmişti hani ne oldu ? Hem sen yeni Arda olacak diyordun az önce, şimdi Arda'dan daha iyi olacak diyorsun. Kerim Frei ciddi potansiyeli olan bir oyuncu. Herşeyi zaman gösterecek. Sakatlık ve başka sebeplerden dolayı geçen sezonki yaptığı patlamayı devam ettiremedi. Belkide o da Töre gibi futbol dışı işler ile uğraşıyordur.

bir oyuncuyu izleten fatih terim, bunu açıkca söylüyorsa demek bu adamı istediğindendir.

konular farklı yönlere gidiyor yine, o ondan iyidir-iyi oalcakdır vs. bu benim görüşüm, sizinkinede saygım var ama karşıyım:)

burda kısaca şunu diyorum

1-kanat oyuncusu varmı aklınıza gelen yerli-potansiyelli dikine-adam geçip pas yapacak

2-yabancı sınırlaman var ise; amrabat gibi oyuncunuda tribünde bırakacaksan

3-hoca bunu izletiyor ve bende izlediğim kadarı ile beğeniyorsam

4-6-7 milyon eurolara yiğit gibi admalara para çekliyor ise; 3-4 alıncak adamlar varken

5-mevcut sistemde bu oyuncuların gelişimini sağlayacak teknik ekip-futbolcu isimleri var ise

beklemenin bir anlamı yok; üzüldüğüm başka abuk sabuk takımlara gitmesidir(satılmasıdır)

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

alakaya çam demle, 10 dk düşünüp bunu mu bulabildin yazacak ?

adam kapağı yapıştırmış sana üsteleme:yenieek:

Ceyhun kardeşim üsteleme ,belli ki Engin kötü bir gün geçiriyor.Önceki sayfalardaki yorumları da baya agresifti.Muhtemelen burada çıkarmak istiyor sinirini,canı sağolsun :)

arkadaşlar nuri şahin sesleri yükselio selçuk inanla nuri şahin aynı anda nasıl oynucak iki oyun kurucu .s 4 3 1 2 sistemnde nuri şahn hamitin yernde oynayamaz o kadar mücadeleci bi oyuncu değil

Dortmund W.Bremen'in stoperi Sokratis'i transfer etmiş.

Yav Kerim Frei'ı kaç kere izlediniz de Arda'dan daha iyi olacak diyorsunuz...

Tamam böyle gençleri değerlendirmekte fayda var, belki tutar ama şimdiden bu kadar uçarsanız yarın bir gün hayal kırıklığına uğrama şansınız yüksek.

Al benden de o kadar. Yok şundan iyi yok bundan iyi, Arda değil o gelsin, geleceğimiz kurtulur... neymiş bu adam böyle ya. Barcelona'nın ManU'nun gözünden falan kaçtı da biz yakaladık herhalde

Tamam zaten kimse alınmasın demiyor ki, fiyatı uygunsa elbette denenir.

Ama şu aşamada Arda'yla kıyaslamak, üstüne de ondan iyi olacak demek saçma.

arda ile kıyaslıcam messi ile değil sonuçta.

yeni arda olacak, ondan da daha iyi olacak; gerekli değerlendirmeler yapılır ise..

nasıl 66 numaralı arda diyorduk- bozdu sonra kendini,şimdi geri döndü iyi oynuyor..

buda böylee kerim frei diyecez-kendini aşar ve iyi yönetirlir ise daha iyi olacak. burdaki var sayımım da teknik ekip ve kaliteli futbolcular topluluğu içinde amacı avrupada başarı olan bir takımda onun kendine ve bize katacaklarıdır..

Türk stoper almalıydık. Türk sol bek yok. Türk ön libero da İnler bide Nuri var bunlarda zor. Biliyorum ne Ömer Toprak nede Serdar Taşçı Chedjou dan kötü ama başka çaremiz yoktu. Bence Chedjou transferi hata. Adam kötü demiyorum. 4-3-1-2 de stoper sol bek veya ön liberodan 1i türk olmalıydı ve alınabilecek Türklerden en mantıklısı stoperdi bence

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Arkadaşlar Frei daha hızlı bir oyuncu.Arda ise aynen şöyle demişti :"hızlanabilirim ama hızlanmayacağım.çünkü hızlanınca top tekniğimi kaybetmek istemiyorum.." Mevcut durumda tabi ki Arda daha değerli bir oyuncu ama kumaş olarak Frei Arda'dan daha potansiyelli ÇÜNKÜ hem hızlı hem teknik olabilmeyi seçmiş ve 2 senedir -çok şans bulmamasına ve sakatlıklar yaşamasına rağmen- gündemde-milli takımda.Tabi ki oyuncunun ne kadar gelişeceğini bilemeyiz,ama potansiyelini bir futbolcu topu kontrol edip sürdüğünde,pas tercihi yaptığında anlayabiliriz.frei potansiyeline ulaşırsa hem hızlı hem teknik çalım atabilen daha çağdaş bir futbolcu olur.çağdaş/modern'den kastım şu : artık futbol daha hızlı oynanıyor.teknik gücün ne kadar yüksek olursa hız ve çabukluktan yoksunsan merdivenleri tırmanman o kadar zorlaşıyor.Arda hızlı olsa iddia ediyorum şu an top 5 takımdan birinde gururla izlettiriyodu kendini

Re: Transfer Nöbeti

bir oyuncuyu izleten fatih terim, bunu açıkca söylüyorsa demek bu adamı istediğindendir.

konular farklı yönlere gidiyor yine, o ondan iyidir-iyi oalcakdır vs. bu benim görüşüm, sizinkinede saygım var ama karşıyım:)

burda kısaca şunu diyorum

1-kanat oyuncusu varmı aklınıza gelen yerli-potansiyelli dikine-adam geçip pas yapacak

2-yabancı sınırlaman var ise; amrabat gibi oyuncunuda tribünde bırakacaksan

3-hoca bunu izletiyor ve bende izlediğim kadarı ile beğeniyorsam

4-6-7 milyon eurolara yiğit gibi admalara para çekliyor ise; 3-4 alıncak adamlar varken

5-mevcut sistemde bu oyuncuların gelişimini sağlayacak teknik ekip-futbolcu isimleri var ise

beklemenin bir anlamı yok; üzüldüğüm başka abuk sabuk takımlara gitmesidir(satılmasıdır)

Biz almak isterizde oyuncu gelmek istermi, kulübü satmak istermi. Martin Jol'un bir açıklaması var. Kerim 'Koyunlu' ile ilgili. Kerim bu kulübün geleceğidir diye. Yani satmayı düşünmüyorlardı geçen sezona kadar. Inşallah alırız.

arda ile kıyaslıcam messi ile değil sonuçta.

yeni arda olacak, ondan da daha iyi olacak; gerekli değerlendirmeler yapılır ise..

nasıl 66 numaralı arda diyorduk- bozdu sonra kendini,şimdi geri döndü iyi oynuyor..

buda böylee kerim frei diyecez-kendini aşar ve iyi yönetirlir ise daha iyi olacak. burdaki var sayımım da teknik ekip ve kaliteli futbolcular topluluğu içinde amacı avrupada başarı olan bir takımda onun kendine ve bize katacaklarıdır..

Tamam dostum kıyasla, 2 maçla Arda'dan iyi olacağına kanaat getiriyorsan buralarda harcanıyorsun zaten.

Kulübe scout olmak için başvurmanı tavsiye ederim.

Türk stoper almalıydık. Türk sol bek yok. Türk ön libero da İnler bide Nuri var bunlarda zor. Biliyorum ne Ömer Toprak nede Serdar Taşçı Chedjou dan kötü ama başka çaremiz yoktu. Bence Chedjou transferi hata. Adam kötü demiyorum. 4-3-1-2 de stoper sol bek veya ön liberodan 1i türk olmalıydı ve alınabilecek Türklerden en mantıklısı stoperdi bence

Orhan kardeşim Chedjou'nun Serdar ve Ömer'den daha iyi olduğunu inşallah sen de geldiğinde göreceksin.Ama ben rotasyon adına bir Türk stoper daha bekliyorum.Dany iyi hoş da onun yerine maalesef bir Türk stoper almalıyız.kadro dışında chedjounun sakat cezalı olması ı beklerse Dany'nin maç eksiğiyle daha çok risk arzedeceğini düşünüyorum.

Dava acmis bize Bruno Heiderscheid. 13 Milyon Euro istiyormus. Bizimkiler de aciklama yapmis "Hukuki dayanagi yok" diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt