- 22 Kasım 2008
- 41.419
- 3.496
- 2.003
Re: Transfer Nöbeti
Hızlı olmayı bir oyuncu kendisi seçmez. Doğuştan olan bir şey bu. Arda'nın bu açıklamalarını rüyanda mı gördün renkdaş ? Arda'nın bacakları vücuduna göre kisa, bu kısa bacaklar ile mı hızlı olup tekniğini kaybedecekmiş. Arda'nın oyununda hız zaten pek önemli bir etken değil. Arda'nın oyun görüşü muazzam, zeki bir futbolcu Arda.
Arkadaşlar Frei daha hızlı bir oyuncu.Arda ise aynen şöyle demişti :"hızlanabilirim ama hızlanmayacağım.çünkü hızlanınca top tekniğimi kaybetmek istemiyorum.." Mevcut durumda tabi ki Arda daha değerli bir oyuncu ama kumaş olarak Frei Arda'dan daha potansiyelli ÇÜNKÜ hem hızlı hem teknik olabilmeyi seçmiş ve 2 senedir -çok şans bulmamasına ve sakatlıklar yaşamasına rağmen- gündemde-milli takımda.Tabi ki oyuncunun ne kadar gelişeceğini bilemeyiz,ama potansiyelini bir futbolcu topu kontrol edip sürdüğünde,pas tercihi yaptığında anlayabiliriz.frei potansiyeline ulaşırsa hem hızlı hem teknik çalım atabilen daha çağdaş bir futbolcu olur.çağdaş/modern'den kastım şu : artık futbol daha hızlı oynanıyor.teknik gücün ne kadar yüksek olursa hız ve çabukluktan yoksunsan merdivenleri tırmanman o kadar zorlaşıyor.Arda hızlı olsa iddia ediyorum şu an top 5 takımdan birinde gururla izlettiriyodu kendini
Hızlı olmayı bir oyuncu kendisi seçmez. Doğuştan olan bir şey bu. Arda'nın bu açıklamalarını rüyanda mı gördün renkdaş ? Arda'nın bacakları vücuduna göre kisa, bu kısa bacaklar ile mı hızlı olup tekniğini kaybedecekmiş. Arda'nın oyununda hız zaten pek önemli bir etken değil. Arda'nın oyun görüşü muazzam, zeki bir futbolcu Arda.