Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Tükürme olayına bi açıklık getireyim. Melo da Meireles de aynı şeyi yaptılar. Tükürmediler portekizce bir küfür ediyorlar ve bu küfür "pu" kısmı içeriyor. İnsan isterse istemli olarak bu sözü söylerken tükürebiliyor,en iyi ihtimalle tükürükler saçıyor. Bana göre bu tükürüktür, Meireles o maçtaki hareketlerinden dolayı 13-14 maç ceza almalıydı Melo'nun 4 maçı da doğruydu. Ha Meireles'e verilmediği için biz de Melo'nun cezası haksızlıktı diyoruz, en azından ben öyle düşünüyorum.

Melo konusunda da tekrar söylüyorum, ben maçların çoğunu tribünden izlemiş birisi olarak söylüyorum Melo bütün sene yattı kontrat sonuna gelince top oynamaya başladı.

Bir adam 6 ayda form tutmaz. Sizin mantığınızla önümüzdeki sezon Gökhan Gönül'ün top oynayamaması lazım, görün bakın oynayabilecek mi oynayamayacak mı...

Heh şimdi oldu cik cik cik...

mesela suanda avrupa nin en iyi on libero si Arturo Vidal deniyor (bu sezon), dun ingiliz gazetelerin de Man utd in 40 milyon euroluk bir teklifte bulundugunu ama Juve nin bunu reddettigini yazdilar, adam ayrica takimin gol krali

biz de 5-6 milyon u Melo icin cok goruyoruz

arturo vidal melo tarzı bir önlibero değildir, daha cok iki yönlü oyuncudur...

Tükürme olayına bi açıklık getireyim. Melo da Meireles de aynı şeyi yaptılar. Tükürmediler portekizce bir küfür ediyorlar ve bu küfür "pu" kısmı içeriyor. İnsan isterse istemli olarak bu sözü söylerken tükürebiliyor,en iyi ihtimalle tükürükler saçıyor. Bana göre bu tükürüktür, Meireles o maçtaki hareketlerinden dolayı 13-14 maç ceza almalıydı Melo'nun 4 maçı da doğruydu. Ha Meireles'e verilmediği için biz de Melo'nun cezası haksızlıktı diyoruz, en azından ben öyle düşünüyorum.

Melo konusunda da tekrar söylüyorum, ben maçların çoğunu tribünden izlemiş birisi olarak söylüyorum Melo bütün sene yattı kontrat sonuna gelince top oynamaya başladı.

Bir adam 6 ayda form tutmaz. Sizin mantığınızla önümüzdeki sezon Gökhan Gönül'ün top oynayamaması lazım, görün bakın oynayabilecek mi oynayamayacak mı...

bu yazdiklarin ne anlama gelio biliomusun = bi anlama gelmio cunku bosluk. sifir

bosh konusmayalim pls.

Melo bu takımın Selçuk'la birlikte en önemli futbolcusu.Dünya üzerinde DMC oynayıp oyun içerisinde bu kadar aktif olan futbolcu sayısı 3ü 4ü geçmez.

leverkusnderki bender de cok klas DM :D ama melo ile yinede kiyaslanamaz. melo 5 yildiz ise bender 4 yildizdir.

fft16_mf3325609.Jpeg

Abi varı yoğu veriyoruz kulübe.2 kombinem var düşürürsem 2 tane dahaa alıcam.tüm aileye forma alıyorum sürekli.rekorlar kırdık stat ve storeda.şamp liginden gelen para da korkunç.e harcayalım abi rüzgarı ardımızaa almışken en tepeye çıkmak lazımm !!!!!

iyide öyle harcayalim diyorsunda. senin düsündügün kadroyu kura bilmemiz icin yaklasik 60-70 milyon euro gerekli sif bonsverisleri icin. 200 küsür milyon borcumuz oldugunu halen unutmayalim lütfen. bu tür miktarlari belki 3-4 sene sonra düsüne biliriz.

Fenerbahçe, Emenike için Spartak Moskova Kulübü'ne 8 milyon euro + Krasic'i teklif etti... (DHA)

Ali Dürüst: F. Terim Mersin maçından sonra Başkan tarafından gönderilmek istendi..Ama Başkan orada beni dinledi. Dinlediği de iyi oldu.

Ne diyor bu Ali Dürüst ya yine karıştırdı ortalığı :SS:

Secimden önce transfer olmaz sanki dogru dürüst duyum bile yok...

Chipetpetpetpetpet aniyaaaa zırrrrr şak şak şak şak şak şak

Şu son bir kaç mesaja kadar beğendiğim bir forumdu burası ama belli ki bazı arkadaşların ciddi mental problemleri var. Üzüldüm şahsen...

[video=youtube;9e1D093ayEA]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9e1D093ayEA#![/video]

Güzel :yenieek:

Iyi bir Melo, dünyanin en iyi 4-5 önliberodan birisidir. NET. Uzun ve ters paslar konusunda yine dünyanin en iyi 4-5 oyunculardan birisidir. NET

2010'da Melo'yu keske alma imkanimiz olsa demisimdir arkadaslarima. Simdi ise Melo'yu begenmiyoruz. He süre yine cok uzayacaksa ve gecen seneki gibi olacaksa, Gökhan Inler veya baska birisi gelsin. Ama ilk tercihim bu takim icin her zaman Melo olur.

Gerçi kime ne anlatmaya çalıştıysam size göre Hamit de dünyanın en kötü futbolcusuydu zaten. Sizin futboldan anladığınız bu kadar belli ki...

İyi bir Melo diye bişey yok, adam istikrarsız. Juventus aldı adamı dünyanın parasını verdi Melo'ya neydi sorunu niye oynayamadı orda? Brezilya milli takımı bu sorunlu haliyle niye çağırmıyor Melo'yu? Hatta öyleyse Juventus niye elinde tutmuyor Melo'yu Vidal'i de satıcakken?

Çünkü bu adam yetenekli olduğu kadar güvenilir değil. Sergen de yetenekliydi, olay yetenekse Quaresma'yı alalım adam dünyanın en yetenekli oyuncularından biri...

Melo'ya bu kadar methiye düzen adamların Quaresma'ya hayır demesi büyük tutarsızlık mesela... E Engin Baytar en iyi Türk ortasahalardan yapmayalım transfer o bölgeye Engin'le 5 yıllık sözleşme imzalayalım?

İstikrar! Bu kelime başarı getirir, yetenek değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt