- 22 Kasım 2008
- 14.449
- 882
- 1.908
Cevap: Transfer Nöbeti
Kaka transfer haberleri gecikti
Kaka transfer haberleri gecikti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Almanya da kaliyorum ben.
Arda nani okay yokuşlu gökhan inler kerim frei.yönetime yakın bir dostum bunlarla ciddi biçimde uğraşıldığını söyledi.
Profesyonel Scout'um. Ama kimse bilmiyor.
nani olmazsa old traford'da oynadığımız maçta sol kanadımızı felç eden bi adam vardı ateş gibi çocuk valla hakan Balta'yı emekli edicekti nerdeyse neydi onun adı nani olmazsa onu alalım bari sürüyle kanat oyuncuları var napcaklar o kadar kanadı versinler işte birini bizi![]()

yas kac hakan bende bunu merak ettim simdiacik yürekli cevaplar yaziyorsun bari bu sorumuda es gecmesin umarim.
Almanya'da üni yok mu yani?![]()
inanakmi?
sagol hakancim cevabin icin :lol:
Kardeşim zaten hemen hepsi gündemde.Nani'de biraz uğraşıcaz gibi hissediyorum.Bonservisi düşürmeye çalışıyorlar bence.ardanın gelmesi zor ama imkansız değil.ünal aysalın açıklamasından çıkarımım Arda-Burak takası yapılabileceği yönünde.kerim freinin terimle çalışmak istediğini bil.gökhan inler konusunu bilmiyorum.inşallah gelir.okay yokuşlu içinse ceyhun artı para diye tahmin ediyorum.bence alperden yetenekli ve 2-3 yaş daha genç bir oyuncu.ben alperden çok istemiştim inşallah olur. Netice olarak kadromuz en iyi ihtimal şöyle: muslera-eboue-chedjou-semih-riera(veya olursa carlinhos)-selçuk-inler-nani-sneijder-arda-drogba.7 yabancı oldu farkındayım ama hamit veya sabri sağbekte rotasyonlu oynarsa sorun olmaz.
Sevgili yiğithan ;peki Almanya'da pek tanınmayan ama iyi bir solbek varmı bizde oynayabilecek?
Fatih, sen Gelsenkirchen de kaliyordun dogrumu?
KUŞ napıyon orda len
Var cok var. Ben ama Köln'e yakin kalan bir üni'de basladim, sonra Köln üniversitesine gectim. Köln'de kaldigim icin en yakin 3 üni bana uygun göründü. Köln de populär oldugu icin kolay kolay almiyorlar, ondan baska yerde basladim.
Niye sendemi okuyorsun?