Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

size irsey soracam ceyhun gurselam yedek olarak iyi degil mi? ( karsiyakanin selcuk sahininden iyi diye dusunuyorum)

İyi ama yaşı geçiyor...Yani Melo cezali iken oynadığı bir Mersin maçı var unutamıyorum...Daha potansiyel oyuncular almamız lazım...Yedek oyuncu'nun her an 11'i zorlaması ve rekabet etmesi lazım...Ama o Ceyhun'da yok.

Teşekkürler...Biraz kinaye gibi olucak ama kuzenine yönetimle konuşmasını önersen,gitmek istiyorum vesaire dese,bence anlayış gösterirler...Sonuçta Emre'nin ordan çıkıp tutması Bolu'yu ilerde bu oyuncu hakkında söz sahibi yapar..Bolu altyapısı daha bir ciddiye alınır...

Galatasaraya emrenin menajerinin teklif götürdüğünü biliyorum (yanlış hatırlamıyorsam) iş bnce artık Galatasaray yönetiminde 1 miyon civarına alınabilir iş biraz daha ciddi noktaya gelir ve bolusporda başkan belli olursa baskı yapılır zaten.

tulun efendiye gore haziran olmadan butun transferler bitecekti. onu gectim, tum transferler ikinci kampa yetissin ben yine raziyim.

bu arada ben eskisi gibi bu transfer meselesiyle ilgili degilim. hatta ben de cogunu sizler gibi sosyal medyadan takip ediyorum. ama tabi ki mantikli bulduklarim da oluyor bulmadiklarim da.

bu arada benden size bir tavsiye; sahsen tanimam etmem ancak takip edeceginiz gazeteciler icinde duyumlari en saglam olan nevzat dindar'dir. takip edecekseniz ilk onu takip edin derim. ardindan amk spor da olabilir. gerci onlar da biraz salliyor ama fanatik, fotomac gibi gazetelere gore amk cok daha iyidir. bu arada ibrahim seten'in de baskanin agzindan attigi tweetlerin hemen hemen hepsinin dogru oldugunu biliyorum.

@Murat Terim; bence neymar real'de daha basarili olurdu. cunku barca'nin oyun stili pas yuzdesine ve sabira dayaniyor. neymar'in oyun stiliyse barca'ya oranla sanki real'e daha uygun gibi. neymar izledigim kadariyla kaleye seri bi sekilde gidebilen, topla hareketleri iyi olan, cristiano ronaldo'yu andiran bir yapida. tabii ki barca'ya da katki saglayacaktir ama oyun stili olarak ben sanki real'e daha yatkin diye dusundum.

aynen bende öyle. ronoldo gibi kreatif hareketleri seven biri. pasa dayalı değil biraz. zaten pas oyunu eskisi kadar revaçta değil bence. topu alıp hızlı bir şekilde ileri gidip sonuçlandırmak üzerine döndü bence. bizimde başarılı olma nedenimiz bu..

drogbaya iner tek pas yapar veya top tutar, snejder-selçuk veya kanatlara indirir hızlı oyunla iş bitiririz.

bayern-dortmund bunları yapıyor. pas yapmak zaten bayıyor.

size irsey soracam ceyhun gurselam yedek olarak iyi degil mi? ( karsiyakanin selcuk sahininden iyi diye dusunuyorum)

Ceyhun tırt sahin tırt oglu tırttır ayrıca bizim karsılastırma yapmamız gereken kulupler edirnenin ötesinde onlara göre kadro kurmuyoruz

nurı melo selcuk 3lusu olacaksa cok ıyı olur..ama melo alınmayıp sadece selcuk nurı olacaksa kalsın...

tulun efendiye gore haziran olmadan butun transferler bitecekti. onu gectim, tum transferler ikinci kampa yetissin ben yine raziyim.

bu arada ben eskisi gibi bu transfer meselesiyle ilgili degilim. hatta ben de cogunu sizler gibi sosyal medyadan takip ediyorum. ama tabi ki mantikli bulduklarim da oluyor bulmadiklarim da.

bu arada benden size bir tavsiye; sahsen tanimam etmem ancak takip edeceginiz gazeteciler icinde duyumlari en saglam olan nevzat dindar'dir. takip edecekseniz ilk onu takip edin derim. ardindan amk spor da olabilir. gerci onlar da biraz salliyor ama fanatik, fotomac gibi gazetelere gore amk cok daha iyidir. bu arada ibrahim seten'in de baskanin agzindan attigi tweetlerin hemen hemen hepsinin dogru oldugunu biliyorum.

@Murat Terim; bence neymar real'de daha basarili olurdu. cunku barca'nin oyun stili pas yuzdesine ve sabira dayaniyor. neymar'in oyun stiliyse barca'ya oranla sanki real'e daha uygun gibi. neymar izledigim kadariyla kaleye seri bi sekilde gidebilen, topla hareketleri iyi olan, cristiano ronaldo'yu andiran bir yapida. tabii ki barca'ya da katki saglayacaktir ama oyun stili olarak ben sanki real'e daha yatkin diye dusundum.

naniiiiiiiii ve nuriiiiiii diyolla

Kayseride fena degildi ama ben birkac macini izeldim hatta baya iyi gozuktu
İyi ama yaşı geçiyor...Yani Melo cezali iken oynadığı bir Mersin maçı var unutamıyorum...Daha potansiyel oyuncular almamız lazım...Yedek oyuncu'nun her an 11'i zorlaması ve rekabet etmesi lazım...Ama o Ceyhun'da yok.

Nuri Şahin demiş Fantastik....Ama hiç mi hiç inandırıçı değil..

SPORX.COM ‏@sporx 3m

HAREKETLİ SAATLER | Umut Bulut -> Fenerbahçe

adamlar ciddi ciddi savas istiyorlar

Umut Bulut fenere giderse harbiden üzülürmüsünüz?:o

Sözlesmesinin bitmesine 1 sene kalmıs oyuncuya tulus 3,5 mn € istiyormuş hemde kime umuta :rolleyes: bi yürü git lan nere giderse gitsin umrumda degil

son dakika Şirketimiz ile Yandex Reklamcılık Hiz.Ltd.Şti. arasında 2012-2013 sezonundan itibaren 5 sezon için geçerli olmak üzere toplam 2.500.000 ABD Doları+KDV bedelle (yıllık 500.000 ABD Doları+KDV ) sponsorluk sözleşmesi imzalanmıştır. Kamuyu Aydınlatma Platformu

Galatasaraya emrenin menajerinin teklif götürdüğünü biliyorum (yanlış hatırlamıyorsam) iş bnce artık Galatasaray yönetiminde 1 miyon civarına alınabilir iş biraz daha ciddi noktaya gelir ve bolusporda başkan belli olursa baskı yapılır zaten.

Bence kuzenin genede yönetimle konuşmalı...

nasıl bi oyuncu emre

emre hızlı bi oyuncu bileklerine hakim kolay adam eksiltebilen ve dikine çok iyi uzar eğer Galatasaraya gelir ve ortamını yakalarsa fazla değil 1 sene sonra ardayı unutturur diye düşünüyorum çok iddalı olucak ama c.ronaldonun miniversiyonu gibi :D ama şuda bigerçek baya maç eksiği var fiziğide gayet yerinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt