Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bomb has been planted

hqdefault.jpg

Gökhan'ın ayakkabıları;

AtocVV6CIAAYRB9.jpg:large

Subliminal Message :asd:

3. dünya savasini baslatan bir kisi olacaksa o da Haciosmanoglu.

Drogba-Sneijder-Burak aynı anda bu takımdayken kanatlı sisteme zor geçeriz.

Birisi giderse belki.

En mantıklı kadrolardan biri de Mertcan'ın kadrosu. Nuri ya da Gökhan'ı alıp öyle oynayabiliriz. Rostasyon oyuncusu olarak da Jem ve Kerim bizim olur diyorum ben.

ya tamam nuri iyidir hoştur alalımda, kimin yerine oynatacağız çocuğu? selçuk yada sneijder dan biri olmasa alalım derim fakat şu an için lüzumsuz olur biraz

hamite göre göbekte daha verimli daha savunmalı saldırılı düzenli seri olur abi .

heleki sınırlama diye bi meret varken

hamit-selcuk

sneijder

dense

selcuk-nuri

hamit------frei

----sneijder --

valla artik kim naparsa yapsin. bu adam beşiktaşi mahvetti. şimdi herkesi mahvetmeye başladi. yabanci sinirini dahada indiriyor. 4 yabancinin tribünde ne işi var. bunlar bizim takimlarin avrupada başarili olmasini istemiyormu. herşeyde avrupayi örnek aliyorlar. yabanci sinirinda niye arnavutlugu örnek aliyoruz. bu sinirlamanin şimdiye kadar işe yaradigini görmedim. futbol kalitesini düşürmekten başka işe yaramiyor. türk oyuncular nede olsa ben çalişmasamda oynayacam diyor. arda burda duba gibiydi. her türlü oynarim zaten diyordu. madride gitti. fizigi şimdi fit durumda. çünkü orda kendine bakmazsan seni oynatmazlar. bizdede aynisi olsun hepsi çalişip fit halde olur.:yenieek:

katılmamak elde değil.. ayrıca televizyonda sınırılamayı savunan ( samimiler istisna) soytarılara futbol tarihimizin 2 yabancı 3 yabancı sınırı olduğu dönemden söz edilmeli .. eğer sınır doğru olsaydı heralde şerefli mağlubiyetler gibi bir kavram ortaya çıkmazdı..

Transfer Nöbeti

abi ozaman yedekte yabancı olmaması gerekiyo :D

Evet dogru diyorsun :)

Saka bir tarafa hoca hepimizden fazla dusunuyor.

Muslera, dany, eboue, chedjou, riera, solbek, melo, sneijder, drogba, amrabat

Alinirsa bir de kanat alinir ve melo, amrabat, riera uclusunden biri gider.

Tahminimce riera gider.

Bizim kadromuzda Sagbek oynayabilecek tek türk Isim Gökhan Gönüldür. Eminim oda Fenerle ayni maasi versek hemen atlar gelir. Ama kim ugrascak, kim rakibinle strese gircek simdi... Ammaaaan.

rieranın kontenjan(sınırlama) dan dolayı %100 gidecegini düsünüyorum ya da bi ihtimal amrabat gider meloya alternatif bulundugu an vazcayılır :D

Evet dogru diyorsun :)

Saka bir tarafa hoca hepimizden fazla dusunuyor.

Muslera, dany, eboue, chedjou, riera, solbek, melo, sneijder, drogba, amrabat

Alinirsa bir de kanat alinir ve melo, amrabat, riera uclusunden biri gider.

Tahminimce riera gider.

Bizim kadromuzda Sagbek oynayabilecek tek türk Isim Gökhan Gönüldür. Eminim oda Fenerle ayni maasi versek hemen atlar gelir. Ama kim ugrascak, kim rakibinle strese gircek simdi... Ammaaaan.

zannetmiyorum öyle birşey yapacağını gökhan gönülün.

Burak gidecekse;

Muslera

Eboue/Hamit - Semih - Chedjou - Coentrao

İnler - Selçuk

Nani ------- Sneijder ------ Arda

Drogba​

adam 4 gündür her yerde her programda fb ye ve azize hırsız diyor azizden çıt yok hahahahahaha

aziz zaten bu adamdan çok tırsıyormuş şike tapelerinde de açık açık hacıosmanoğlundan korktuğunu söylemiş

:asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd:

sloganı ; ŞAMPİYONLUK YAKIN ŞARJÖRLERİ TAKIN !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt